Jodenhaas
De jodenhaas ook wel diamanthaas genoemd heeft de vorm van ossenhaas, en is het meest lekkere en malse stukje vlees uit de schouder.
Bereidingswijze
Je bakt het als biefstuk, even kort rondom in de roomboter, maar is bijvoorbeeld ook heel geschikt voor grill of barbecue. Fijngesneden als steak tartaar is het ook verrukkelijk. Rood of rosé is de Diamanthaas het lekkerst. Bekijk ook onze receptenpagina om meer ideeën op te doen!
Puur grasgevoerd vlees zonder kunstmatige toevoegingen
Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor u in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat het vlees taai wordt.
- Al onze producten zijn van biologische herkomst. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
- Onze Angus, Hooglander en Limousin runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
- Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!
Wies B. (geverifieerde eigenaar) –
Heel erg lekker
Anoniem (geverifieerde eigenaar) –
goede porties
Anoniem (geverifieerde eigenaar) –
Super smaakvol, heerlijk mals, een echte traktatie!
Diny (geverifieerde eigenaar) –
Heerlijke biefstuk op de Bbq
Rachel (geverifieerde eigenaar) –
Heerlijk mals, prachtig stuk vlees.
Bart Janssen (geverifieerde eigenaar) –
Volgens verwachting
Edsart Baarsma (geverifieerde eigenaar) –
Heel erg lekker