Droge runderworst met walnoot van Black Angus, Limousin of Schotse Hooglander
Pure rundvlees worstjes. Zeer stevig van structuur en vol van smaak. Met de walnootworstjes van onze biologische runderen hebben wij een herfstachtige aanvulling op ons ‘Droge Worsten’ assortiment gevonden; Ambachtelijk gemaakt en een echt smaakbommetje, waarbij de volle smaak van rundvlees mooi combineert met de nootachtige smaak en structuur van de walnoten.
Onze walnootworst van eigen rund is vanzelfsprekend vrij van e-nummers en gekruid met biologische specerijen en een snuf zeezout. Deze worstjes zijn puur natuur en wat minder smeuïg dan u misschien gewend bent.
Wist u dit over ons grasgevoerde Natuurvlees?
Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor je in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat je vlees taai wordt.
- Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
- Onze runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
- Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!
Anoniem (geverifieerde eigenaar) –
Gewoon lekker