Droge worstjes van Black Angus, Limousin of Schotse Hooglander
Pure rundvlees worstjes. Zeer stevig van structuur en vol van smaak. Onze droge worstjes zijn vanzelfsprekend vrij van e-nummers en gekruid met een biologisch kruidenmengsel en een snuf zeezout. Deze worstjes zijn puur natuur en wat minder smeuïg dan u misschien gewend bent. Snijd ze mooi dun, dan profiteert u maximaal van de heerlijke smaak.
Wist u dit over ons grasgevoerde Natuurvlees?
Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor je in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat je vlees taai wordt.
- Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
- Onze runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
- Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!
Jordy Harder (geverifieerde eigenaar) –
Erg lekker, maar als de worstjes wat droger zouden zijn nog lekkerder
Sanne (geverifieerde eigenaar) –
Heerlijk
Erik (geverifieerde eigenaar) –
Worst is heerlijk van smaak maar zou iets droger mogen zijn
Marianne (geverifieerde eigenaar) –
Heerlijk!
Froukje Hulshof (geverifieerde eigenaar) –
Lekker