Flat Iron steak, ook wel butlers steak genoemd.
Wordt gesneden van de sucade. Met zijn volle en robuuste smaak en fijne marmering is het vlees is heel geschikt voor op de bbq. Het zit ook in ons Smokey barbecue pakket .
Wist u dit over ons Grasgevoerde Natuurvlees?
Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor u in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat het vlees taai wordt.
- Al onze producten zijn van biologische herkomst. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
- Onze Angus, Hooglander en Limousin runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
- Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!
peter –
Lekker malse steak heerlijk vol van smaak!! Moet wel iets langer gebakken worden dan bijvoorbeeld een entrecote. ( bij mij vanuit de koelkast minuutje of 8)
Frans van den Berg (geverifieerde eigenaar) –
Te veel zeen
jan (geverifieerde eigenaar) –
Echt heerlijk
HANS VD Dikkenberg (geverifieerde eigenaar) –
top, onze zoon is een echte barbeque fan en was helemaal in zijn nopjes met de keuzes die waren gemaakt. Ook deze was erg smakelijk
Florijn Klein (geverifieerde eigenaar) –
Dit is echt één van de betere steaks voor op de bbq!
Boterzacht, vol van smaak en zoals al het vlees van Dirk, zonder de nare “niet happy antibiotica-koe” smaak en textuur. Wij eten niet veel vlees, maar als we het doen, dan alleen van Zorg&Natuur. Een fantastisch initiatief wat wij graag steunen en hopen dat je nog lang verder mag doen! Dank, ook namens de dieren 🙂