Grasgevoerd Natuurvlees van Zorg & Natuur

Deel

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

Gerookte runder-lende, gerookte delicatesse

8,00 incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Gerookte Runderlende, 200 gram

Ambachtelijk gerookt in eigen vet, en dat geeft nog meer smaak aan dit heerlijke vlees. Gesneden is het vergelijkbaar met carpaccio, alleen is dit vele malen zachter.
Ingrediënten: 100% rundvlees, zonder toevoegingen van verdere kleur – en geurstoffen.

Bereidingstip: Serveer als carpaccio en snij het vlees in dunne plakken. Garneer met truffelmayo, pijnboompitten en rucolasla en je hebt een overheerlijk vooraf gerecht. Perfect voor de Kerst.

SKU 713 Categorie: Tags ,

Wist u dit over ons grasgevoerde Natuurvlees?

Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen* waardoor het vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor je in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat je vlees taai wordt.

  • Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
  • Onze  Angus en Hooglander runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
  • Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheidt Zorg&Natuur zich van andere aanbieders. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!

*Rijping van het vlees

Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen. Wanneer wij het hebben over het rijpen van vlees, dan bedoelen wij eigenlijk dat ons vlees de tijd krijgt. Tijd om malser te worden en beter op smaak te komen.
In plaats van het vlees direct te versnijden en te verpakken, laten wij het in het been eerst een aantal weken ‘in de wind’ hangen. Dat doen we natuurlijk niet buiten ergens onder een afdakje. Dat gebeurd in speciale koelcellen met luchtcirculatie, bij een gecontroleerde luchtvochtigheid en temperatuur (tussen 0°C en 1°C).daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor je in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat je vlees taai wordt.

Gewicht0.200 kg
Ingrediënten100% rundvlees

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gerookte runder-lende, gerookte delicatesse” te beoordelen

Andere suggesties…

Nieuwsbrief

We willen u maandelijks verrassen met aanbiedingen, ontwikkelingen op natuurgebied, onze Zorgboerderij, en informeren over onze grazers!
Wanneer is dit er weer? Helaas zijn wij momenteel door onze voorraad heen. Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer het weer verkrijgbaar is, vul dan hieronder uw e-mail adres in.
Scroll naar top