Mosterd ui saucijzen
Sappige verse worstjes met een Franse twist, dankzij gefruite uitjes en een biologisch kruidenmengsel met mosterdzaad. De combinatie van mosterd en ui geeft de saucijzen een lichtzoet pittig aroma. Erg lekker! Bovendien kun je er alle kanten mee op, want ze zijn heel eenvoudig te braden of te grillen. Lekker Hollands met een stoempje of op z’n Frans, met du pain et du vin.
De lekkerste saucijzen verdienen de beste (voor)bereiding
Met deze slimme tips voorkom je dat verse worst openbarst of dat de vulling er uit kruipt tijdens het bereiden.
- Let er allereerst op dat de worst niet te koud is, maar minimaal kamertemperatuur heeft voordat je gaat bakken of grillen.
- En de gouden regel is WELLEN.
Leg je verse worst zo’n vijf minuten in water dat net gekookt heeft en waar het vuur onder uit is gezet.
Laat de worst goed uitlekken nadat je hem uit het water hebt gehaald. Hij is nu klaar om te bakken of grillen. - Op de barbecue grill je de worst rondom bruin, waarna je hem op een minder hete plaats laat garen. Deksel erop of afdekken met folie.
- In de pan verwarm je boter met wat olie en braad je hem rondom bruin. Vervolgens doe je een scheutje water erbij en laat je de worst met deksel op de pan nog een minuut of 7 garen.
Wist u dit over ons grasgevoerde natuurvlees?
Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor je in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat je vlees taai wordt.
- Al onze producten zijn van biologische herkomst. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
- Onze Angus en Hooglander runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
- Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!
sascha van der starp (geverifieerde eigenaar) –
verrukkelijk
Marja (geverifieerde eigenaar) –
Top
mw.T. (geverifieerde eigenaar) –
Voor mij een wat te droog worstje maar de smaak is goed.
Har (geverifieerde eigenaar) –
Nog niet gegeten
Carla De Visscher (geverifieerde eigenaar) –
Ook aan de droge kant
VOF Zorg en Natuur (store manager) –
Dag Carla de Visscher,
bedankt dat u de tijd en moeite genomen hebt om ons product te beoordelen. hebt u bij het bereiden de tips op de site aangehouden omtrent de garing van de worst? eerst wellen in heet water (70 a 80 graden) en daarna 3 minuten per kant bakken. ervaring leert dat dit de beste methode is om runderworst sappig te houden. aangaande de kruiden, daar zijn de meningen erg over verdeeld. laat ik zeggen dat we veilig zitten voor de mensen die met minder zout leven of/en een dieet of aandoening hebben
L Z. (geverifieerde eigenaar) –
Lekker en makkelijk
Diny (geverifieerde eigenaar) –
Nog niet gebruikt
Sanne (geverifieerde eigenaar) –
Lekkere worstjes
Anneke (geverifieerde eigenaar) –
Lekkere twist
Monique (geverifieerde eigenaar) –
Heel erg lekker!
Madeleine (geverifieerde eigenaar) –
lekker saucijs
Monique (geverifieerde eigenaar) –
lekker!
Anoniem (geverifieerde eigenaar) –
Heerlijk