Saucijzenbroodjes
Deze natuurvlees saucijzenbroodjes zijn echte allemansvriendjes. Iedereen is dol op deze hartige snack. En voortaan maakt U ze gewoon lekker thuis. Met het lekkerste vlees en natuurlijk biologisch zoals U van ons gewend bent! Deze broodjes met vlees van biologisch rund zijn op ambachtelijke wijze gemaakt , het meeste werk al voor U gedaan, dus wanneer U de volgende bereidingstips aanhoudt is succes verzekerd:
Bereidingstips
- Haal de broodjes een uur voor het afbakken uit de vriezer om te ontdooien.
- Bestrijk de bevroren saucijzenbroodjes met eigeel.
- Herhaal het bestrijken met eigeel na 1 uur, vlak voordat de broodjes in de oven gaan.
- Plaats de broodjes vervolgens in het midden van de voorverwarmde oven op 220 graden en bak ze in ongeveer 20 minuten gaar.
Serveer ze warm….. Smullen!
Ook zo dol op verantwoord snacken? Probeer ook onze worstenbroodjes of de runderknakworstjes zonder nitriet
Uw online slager
Uw vlees en vleespakketten wordt thuisbezorgd met de speciale Foodservice van PostNL, waarbij het diepgevroren* vlees in speciale door TNO ontwikkelde koelboxen met vrieselementen gegarandeerd op temperatuur wordt gehouden. Hiermee kunnen we op de best mogelijke manier, met de minste milieu-impact, uw pakket bezorgen.
*Ons natuurvlees wordt conform de strengste normen versneden en verpakt in dieptrek (met vacumeer machine) en razendsnel ingevroren door een EEG gecertificeerd bedrijf. Het vlees behoudt dankzij deze techniek haar kwaliteit en is lang houdbaar.
John (geverifieerde eigenaar) –
goed gevuld en lekker
Dian (geverifieerde eigenaar) –
Heerlijk, goed gevuld en lekker gekruid.
Dian (geverifieerde eigenaar) –
Heerlijk en goed gekruid!
Ankie (geverifieerde eigenaar) –
Prima
Anoniem (geverifieerde eigenaar) –
Ik kreeg ze niet mooi opgewarmd
Hans E. (geverifieerde eigenaar) –
Nog niet gehad.
Yvette Newton (geverifieerde eigenaar) –
Lekker
N Noest (geverifieerde eigenaar) –
Het is allemaal even goed en heerlijk
Hans Eckhardt (geverifieerde eigenaar) –
Vaste keus.
TJ Goudriaan (geverifieerde eigenaar) –
ietsje te hartig
Alies (geverifieerde eigenaar) –
Lekkere saucijzenbroodjes, en zelf afgebakken ook heerlijk vers.
marcela.miglova (geverifieerde eigenaar) –
Heerlijk, goed gevuld en lekker gekruid -maar Ik ook kreeg ze niet mooi opgewarmd
VOF Zorg en Natuur (store manager) –
Haal de broodjes een uur voor het afbakken uit de vriezer om te ontdooien.
Bestrijk de bevroren saucijzenbroodjes met eigeel.
Herhaal het bestrijken met eigeel na 1 uur, vlak voordat de broodjes in de oven gaan.
Plaats de broodjes vervolgens in het midden van de voorverwarmde oven op 220 graden en bak ze in ongeveer 20 minuten gaar.