Grasgevoerd Natuurvlees van Zorg & Natuur

Deel

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

Saucijzenbroodjes van rundvlees, zelf af te bakken, 5 stuks

(12 klantbeoordelingen)

11,45 incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Saucijzenbroodjes met biologisch bladerdeeg. Verpakt per 5 stuks a 100 gram; totaal 500 gram.

Onze saucijzenbroodjes zijn op ambachtelijke wijze gemaakt, het meeste werk is al voor U gedaan, dus wanneer U de volgende bereidingstips aanhoudt is succes verzekerd:

Hoe krijg ik de meest knapperige natuurvlees broodjes?

  • Haal de broodjes een uur voor het afbakken uit de vriezer om te ontdooien.
  • Bestrijk de bevroren saucijzenbroodjes met eigeel.
  • Herhaal het bestrijken met eigeel na 1 uur, vlak voordat de broodjes in de oven gaan.
  • Plaats de broodjes vervolgens in het midden van de voorverwarmde oven op 220 graden en bak ze in ongeveer 20 minuten gaar.

Serveer ze warm….. Smullen!

Onze Natuurvleesbroodjes bevatten de volgende ingrediënten: rundergehakt, peper, zout, lavas/maggi plant, roomboter, nootmuskaat, ei, biologisch bladerdeeg

Kiloprijs: € 22,89

Saucijzenbroodjes

Deze natuurvlees saucijzenbroodjes zijn echte allemansvriendjes. Iedereen is dol op deze hartige snack. En voortaan maakt U ze gewoon lekker thuis. Met het lekkerste vlees en natuurlijk biologisch zoals U van ons gewend bent! Deze broodjes met vlees van biologisch rund zijn op ambachtelijke wijze gemaakt , het meeste werk al voor U gedaan, dus wanneer U de volgende bereidingstips aanhoudt is succes verzekerd:

Bereidingstips

  • Haal de broodjes een uur voor het afbakken uit de vriezer om te ontdooien.
  • Bestrijk de bevroren saucijzenbroodjes met eigeel.
  • Herhaal het bestrijken met eigeel na 1 uur, vlak voordat de broodjes in de oven gaan.
  • Plaats de broodjes vervolgens in het midden van de voorverwarmde oven op 220 graden en bak ze in ongeveer 20 minuten gaar.
Serveer ze warm….. Smullen!

Ook zo dol op verantwoord snacken? Probeer ook onze worstenbroodjes of de runderknakworstjes zonder nitriet

SKAL* BIO CONTROLE

Onze runderen zijn bij de SKAL geregistreerd onder nummer 102964.

Vind hier ons bio-bedrijf * SKAL is een onafhankelijke organisatie voor het toezicht op de biologische productie in Nederland.

Uw online slager

Uw vlees en vleespakketten wordt thuisbezorgd met de speciale Foodservice van PostNL, waarbij het diepgevroren* vlees in speciale door TNO ontwikkelde koelboxen met vrieselementen gegarandeerd op temperatuur wordt gehouden. Hiermee kunnen we op de best mogelijke manier, met de minste milieu-impact, uw pakket bezorgen.

*Ons natuurvlees wordt conform de strengste normen versneden en verpakt in dieptrek (met vacumeer machine) en razendsnel ingevroren door een EEG gecertificeerd bedrijf. Het vlees behoudt dankzij deze techniek haar kwaliteit en is lang houdbaar.

Waar komt het rundvlees vandaan?

Het heerlijke vlees van Angus, Hooglander en Limousin runderen wordt wereldwijd geroemd vanwege de smaak. Het vlees van onze dieren is qua dooradering minder vet dan het vlees van met krachtvoer gemeste soortgenoten. Maar het is zeker zo lekker, dankzij het gevarieerde voedsel dat ze zelf bijeen grazen in de Nederlandse natuurgebieden. Bovendien heeft het vlees een lager cholesterol gehalte dan andere soorten rundvlees. Al onze runderen zijn bij de SKAL geregistreerd en biologisch gecertificeerd. Geen wonder als u ziet in welke natuurgebieden zij grazen en wat een vrij leven deze dieren hebben.

Geroemd vanwege de smaak

Biologisch-rundvlees-van Angus en Hooglander runderen uit-Nederlandse Natuurgebieden.Onze Black Angus, ook wel bekend als de Aberdeen Angus, en de Schotse Hooglanders zijn een zelfredzaam ras. Ze hebben natuurlijke geboortes dankzij het kleine formaat van de kalfjes (dus geen keizersneden zoals bij vleeskoeien) bovendien zijn ze in staat om schaarste en wisselende weersomstandigheden moeiteloos het hoofd te bieden. Dat moet ook wel, want ze leven het hele jaar door gewoon buiten. In natuurlijke sociale kuddes, zoals het hoort.

Wist u dit over ons grasgevoerd Natuurvlees?

Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor u in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat het vlees taai wordt.

  • Al onze producten zijn van biologische herkomst. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
  • Onze  Angus, Hooglander en Limousin runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
  • Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!
Gewicht0.500 kg
ingrediënten

rundergehakt, peper, zout, lavas/maggi plant, nootmuskaat, ei, biologisch bladerdeeg, verzadigd vet, vitamine a, d, e

12 beoordelingen voor Saucijzenbroodjes van rundvlees, zelf af te bakken, 5 stuks

  1. John (geverifieerde eigenaar)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    goed gevuld en lekker

  2. Dian (geverifieerde eigenaar)

    Heerlijk, goed gevuld en lekker gekruid.

  3. Dian (geverifieerde eigenaar)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Heerlijk en goed gekruid!

  4. Ankie (geverifieerde eigenaar)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Prima

  5. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Ik kreeg ze niet mooi opgewarmd

  6. Hans E. (geverifieerde eigenaar)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Nog niet gehad.

  7. Yvette Newton (geverifieerde eigenaar)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Lekker

  8. N Noest (geverifieerde eigenaar)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Het is allemaal even goed en heerlijk

  9. Hans Eckhardt (geverifieerde eigenaar)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Vaste keus.

  10. TJ Goudriaan (geverifieerde eigenaar)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    ietsje te hartig

  11. Alies (geverifieerde eigenaar)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Lekkere saucijzenbroodjes, en zelf afgebakken ook heerlijk vers.

  12. marcela.miglova (geverifieerde eigenaar)

    Heerlijk, goed gevuld en lekker gekruid -maar Ik ook kreeg ze niet mooi opgewarmd

    • VOF Zorg en Natuur (store manager)

      Haal de broodjes een uur voor het afbakken uit de vriezer om te ontdooien.
      Bestrijk de bevroren saucijzenbroodjes met eigeel.
      Herhaal het bestrijken met eigeel na 1 uur, vlak voordat de broodjes in de oven gaan.
      Plaats de broodjes vervolgens in het midden van de voorverwarmde oven op 220 graden en bak ze in ongeveer 20 minuten gaar.

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…

Nieuwsbrief

We willen u maandelijks verrassen met aanbiedingen, ontwikkelingen op natuurgebied, onze Zorgboerderij, en informeren over onze grazers!
Wanneer is dit er weer? Helaas zijn wij momenteel door onze voorraad heen. Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer het weer verkrijgbaar is, vul dan hieronder uw e-mail adres in.
Scroll naar top