Deel

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

Ossenhaas of Tenderloin van grasgevoerd rund

104,70164,10 incl. BTW

Wissen

Ossenhaas van biologisch rund, verschillende braadstukken verkrijgbaar.

Ingrediënten; 100% grasgevoerd rundvlees

Kiloprijs: € 53,90

SKU 809 Categorie: Tags ,
GTIN: 6017441384341
Merk: Zorg en Natuur

Ossenhaas is bij uitstek geschikt om als groot vlees te bereiden omdat de zachte structuur zo het best tot z’n recht komt.

Tournedos of biefstuk van de haas van Biologisch rund is en mooie steak uit de haas, en is het meest malse deel van het rund  omdat er geen vet en bindweefsel in zit. Dit is geen werkvlees en daarom heel zacht. Het komt uit de lende op de rug van het rund. Het is heel zacht met een fijne structuur.

Wist u dit over ons Grasgevoerde Natuurvlees?

Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor u in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat het vlees taai wordt.

  • Al onze producten zijn van biologische herkomst. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
  • Onze  Angus, Hooglander en Limousin runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
  • Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!
GewichtNiet beschikbaar
gewicht

570 gram, 650 gram, 670 gram, 725 gram, 750 gram, 825 gram, 830 gram, 900 gram, 925 gram, 960 gram, 1 kilo, 1,2 kilo, 1,25 kilo, 1,3 kilo, 1,5 kilo, 1,6 kilo, 1,8 kilo, 1.85 kilo, 2 kilo, 2.1 kilo, 2,2 kilo, 2,3 kilo, 2,9 kilo

Ingrediënten

100% grasgevoerd rundvlees

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ossenhaas of Tenderloin van grasgevoerd rund” te beoordelen

Andere suggesties…

Nieuwsbrief

We willen u maandelijks verrassen met aanbiedingen, ontwikkelingen op natuurgebied, onze Zorgboerderij, en informeren over onze grazers!
Scroll naar top