Grasgevoerd Natuurvlees van Zorg & Natuur

Deel

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

Ossenhaas of Tournedos aan 1 stuk, Beef Wellington, premiumrunderhaas

53,90 incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Ossenhaas van biologisch rund
Tournedos of biefstuk van de haas van Biologisch rund is en mooie steak uit de haas, en is het meest malse deel van het rund  omdat er geen vet en bindweefsel in zit. Dit is geen werkvlees en daarom heel zacht. Het komt uit de lende op de rug van het rund. Het is heel zacht met een fijne structuur.

Bereidingstip: Ossenhaas is bij uitstek geschikt om als groot vlees te bereiden omdat de zachte structuur zo het best tot z’n recht komt.

Ingrediënten; 100% grasgevoerd rundvlees

Kiloprijs: € 53,90

SKU 809 Categorieën , Kernwoord

Ossenhaas

Tournedos of biefstuk van de haas van Biologisch rund is en mooie steak uit de haas, en is het meest malse deel van het rund  omdat er geen vet en bindweefsel in zit. Dit is geen werkvlees en daarom heel zacht. Het komt uit de lende op de rug van het rund. Het is heel zacht met een fijne structuur.

Wist u dit over ons Grasgevoerde Natuurvlees?

Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor u in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat het vlees taai wordt.

  • Al onze producten zijn van biologische herkomst. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
  • Onze  Angus, Hooglander en Limousin runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
  • Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!
Gewicht1 kg
Ingrediënten

100% rundvlees

Voedingswaarde
Tournedos/haasbiefstukper 100 gr
Energie489/116 kJ/kcal
Vetten2,3 gram
waarvan verzadigde vetzuren0,9 gram
waarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren0,1 gram
waarvan meervoudig onverzadigde vetzuren0,1 gram
Koolhydraten0 gram
waarvan suikers0 gram
Vezels0 gram
Eiwitten23,7 gram
Zout0,005 gram

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ossenhaas of Tournedos aan 1 stuk, Beef Wellington, premiumrunderhaas” te beoordelen

Andere suggesties…

Nieuwsbrief

We willen u maandelijks verrassen met aanbiedingen, ontwikkelingen op natuurgebied, onze Zorgboerderij, en informeren over onze grazers!
Wanneer is dit er weer? Helaas zijn wij momenteel door onze voorraad heen. Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer het weer verkrijgbaar is, vul dan hieronder uw e-mail adres in.
Scroll naar top