Grasgevoerd Natuurvlees van Zorg & Natuur

Deel

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

Peperburger, seizoen burger zonder gluten

2,95 incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Peperburger, een pittige burger van onze biologisch gecertificeerde runderen.

Houdt u van een beefburger met een bite? De pittigheid van deze beefburger zit in de burger en niet in de saus. Door peper toe te voegen aan het vlees zijn deze burgers extra pittig.

Bovendien zijn de peperburgers gluten, lactose, en e-nummer vrij. Wij gebruiken namelijk geen paneermeel of andere toevoegingen. Dit is puur en natuurlijk vlees van onze eigen Biologische Black Angus, Schotse Hooglander en Limousin runderen.

Bereidingstip

  • Verhit in de koekenpan wat zonnebloem of olijfolie met een klein klontje (room)boter
  • Bak de beefburger aan beide zijden bruin op matige temperatuur in 12-13 minuten gaar.
  • Keer ze regelmatig om.
  • Product door en door verhitten. Wij adviseren een kerntemperatuur van 70°C bij het bereiden.

Kiloprijs: € 16,30

Peperburger, onze seizoen burger voor de winter 2020

Houdt u van een beefburger met een bite? De pittigheid van deze beefburger zit in de burger en niet in de saus. Door witte peper toe te voegen aan het vlees zijn deze burgers extra pittig.

Bovendien zijn de peperburgers gluten, lactose, en e-nummer vrij. Wij gebruiken namelijk geen paneermeel of andere toevoegingen. Dit is puur en natuurlijk vlees van onze eigen Biologische Black Angus, Schotse Hooglander en Limousin runderen.

Serveertip: Heerlijk voor bij de warme maaltijd of op een broodje. Extra feestelijk met een stukje gesmolten geitenkaas!
Wij adviseren een kerntemperatuur van 70°C bij het bereiden.

5 redenen om voor grasgevoerd Natuurvlees te kiezen

  1. Al onze producten zijn van biologische herkomst. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
  2. Onze Angus, Hooglander en Limousin runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
  3. Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor u in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat het vlees taai wordt.
  4. Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!
  5. Voor Staatsbosbeheer, Wetterskip Fryslân, natuurgebied het Fochteloërveen en Natuurmonumenten, alsmede Gemeente  Almere, Heerhugowaard en Ooststellingwerf beheren wij met onze kuddes de volgende natuurgebieden.
Het biologische Natuurvlees in de webshop is afkomstig van dieren uit onze eigen kuddes. Als begrazingsbedrijf beheren wij met behulp van deze kuddes verschillende natuurgebieden.

1. Duinen Schoorl
2. Geestmerambacht
3. Waterlandse bos
4. Noorderplassen
5. Fochteloërveen
6. Meindersveen
7. Vrouwenerveld
8. Ooievaarsplas

Black Angus kalf rustig opgroeiend bij haar moeder

Biologisch & grasgevoerd een bewuste keuze!

Je wilt graag weten wat je eet. Je gezondheid is tenslotte heel belangrijk. Gezond zijn en gezond blijven gaat niet vanzelf. Daarom kies je grasgevoerd. Bovendien vind je het een prettige gedachte dat een dier een mooi leven heeft gehad voordat het op je bord eindigt. Met het grasgevoerde natuurvlees van onze grazers heb je die zekerheid. Wij garanderen dat je ook echt een authentiek grasgevoerd vlees ontvangt. U kunt onze runderen spotten in Natuurgebieden en ook worden wij regelmatig gecontroleerd. Bekijk hier onze Skal BIO, Grasgevoerd en IKB rund certificering.

 

Gewicht0.180 kg
ingrediënten

100% grasgevoerd rundvlees, zeezout, zwarte peper, natuurlijk aroma, lavaswortel, koriander, gember

allergeen

koriander

Voedingswaarde
Peperburger van rund rauwper 100 gr
Energie969/233 kJ/kcal
Vetten16 gram
waarvan verzadigde vetzuren6,8 gram
waarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren6,7 gram
waarvan meervoudig onverzadigde vetzuren0,4 gram
Koolhydraten0,2 gram
waarvan suikers0,2 gram
Vezels0,3 gram
Eiwitten19 gram
Zout0,08 gram

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Peperburger, seizoen burger zonder gluten” te beoordelen

Andere suggesties…

Nieuwsbrief

We willen u maandelijks verrassen met aanbiedingen, ontwikkelingen op natuurgebied, onze Zorgboerderij, en informeren over onze grazers!
Wanneer is dit er weer? Helaas zijn wij momenteel door onze voorraad heen. Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer het weer verkrijgbaar is, vul dan hieronder uw e-mail adres in.
Scroll naar top