Poulet voor de soep of stoof
Runder poulet is vrij mager in blokjes gesneden stoof- of soepvlees. Het is gemarmerd vlees met af en toe een klein randje vet dat vanzelf oplost tijdens het stoven of in de soep en dat geeft het de lekkere smaak. Het zit ook in ons wilde bouillonpakket daarin zitten alle ingrediënten voor als je zelf soep wil maken.
Herkomst
van onze eigen Angus, Hooglander of Limousin runderen die vrij rondlopen in Natuurgebieden in Nederland.
Bereidingstip:
Poulet van grasgevoerd rund is een geliefde basis voor de lekkerste stoofpotten of soep. Je kunt er creatief mee aan de slag want rund is enorm veelzijdig.
L Z. (geverifieerde eigenaar) –
Lekker!
Marianne (geverifieerde eigenaar) –
Heerlijk!
Karin V. (geverifieerde eigenaar) –
Idem heerlijk mals vlees
Ellen Van Eijk (geverifieerde eigenaar) –
Lekker mals uit de slowcooker
TJ Goudriaan (geverifieerde eigenaar) –
goed