Ribstuk
Sappig vlees dat bijzonder geschikt is om langzaam te garen bij een lage temperatuur. Een klein vetrandje houdt het bij de bereiding lekker mals.
Het hele ribstuk loopt van het zesde tot en met twaalfde rib. Je kunt ribstuk bijvoorbeeld goed roosteren, stoven of roken. Na bereiding altijd even laten rusten alvorens het aan te snijden.
Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor je in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat je vlees taai wordt.
- Al onze producten zijn van biologische herkomst. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
- Onze Angus en Hooglander runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
- Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheidt Natuurvlees BV zich van andere aanbieders. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!
Johanie (geverifieerde eigenaar) –
Prachtig stuk vlees en service
c hartman (geverifieerde eigenaar) –
lekker mals vlees
Corine (geverifieerde eigenaar) –
Goed vlees, wat compacter dan klapstuk
Marianne Lamerichs (geverifieerde eigenaar) –
Heb er Duits zuurvlees van gemaakt. Was fantastisch. Heel mooie stuk vlees was dit.
Marianne (geverifieerde eigenaar) –
Dit stuk vlees heb ik heel eenvoudig gemaakt. Alleen met peper en zout gekruid. In een pan klein gesneden uien in kokosolie gebakken. De uien eruit en dan het gekruide vlees erin mooie aangebraden en dan met de uien samen met een scheutje water in de gesloten pan in de bakoven langzaam laten sudderen. Het vlees werd heerlijk mals, Een lekker sausje gemaakt en mijn gasten serveert. De goede kwaliteit van het vlees heeft iedereen kunnen proeven. Het is gewoon heerlijk vlees. Zou nooit meer vlees van de supermarkt willen eten.
Elly van Unnik (geverifieerde eigenaar) –
Heerlijk
Gabi (geverifieerde eigenaar) –
Lekker.
Laurent de Haas (geverifieerde eigenaar) –
Mijn favoriet.
Robert (geverifieerde eigenaar) –
Heerlijk op de bbq
Rosemarie (geverifieerde eigenaar) –
Idem
Ineke O. (geverifieerde eigenaar) –
Lekker