Rundersaucijs met venkel, 2 stuks verse worst
Sappige verse worst met een verrassend smaakaccent dankzij een biologisch kruidenmengsel met venkelzaad. Venkel geeft de saucijzen een heerlijke frisse anijssmaak, zonder opdringerig te zijn. Een heel bijzonder worstje!
De lekkerste saucijzen verdienen de beste (voor)bereiding
Met deze slimme tips voorkom je dat verse worst openbarst of dat de vulling er uit kruipt tijdens het bereiden.
- Let er allereerst op dat de worst niet te koud is, maar minimaal kamertemperatuur heeft voordat je gaat bakken of grillen.
- En de gouden regel is WELLEN.
Leg je verse worst zo’n vijf minuten in water dat net gekookt heeft en waar het vuur onder uit is gezet.
Laat de worst goed uitlekken nadat je hem uit het water hebt gehaald. Hij is nu klaar om te bakken of grillen. - Op de barbecue grill je de worst rondom bruin, waarna je hem op een minder hete plaats laat garen. Deksel erop of afdekken met folie.
- In de pan verwarm je boter met wat olie en braad je hem rondom bruin. Vervolgens doe je een scheutje water erbij en laat je de worst met deksel op de pan nog een minuut of 7 garen.
Wist u dit over ons grasgevoerd Natuurvlees?
Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor u in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat het vlees taai wordt.
- Al onze producten zijn van biologische herkomst. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
- Onze Angus, Hooglander en Limousin runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
- Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!
S.F. Dercks-Thümann (geverifieerde eigenaar) –
Vanavond gegeten , lekker , maar er mag wel iets minder zout in !
Rob S. (geverifieerde eigenaar) –
Goed vlees heerlijk gekruid
mw.T. (geverifieerde eigenaar) –
Goed van smaak, voor mij iets te droog.
jan (geverifieerde eigenaar) –
Lekker
Anja Saly (geverifieerde eigenaar) –
prima
debordes (geverifieerde eigenaar) –
Heel erg scherp!! De andere rundersaucijzen zijn heel erg lekker en prima gekruid. Maar deze met venkel koop ik geen tweede keer.
Anoniem (geverifieerde eigenaar) –
prima snel klaar
Madeleine (geverifieerde eigenaar) –
Dit zijn mijn lievelingsworstjes
Elly van Unnik (geverifieerde eigenaar) –
De lekkerste
J.A. Kroese (geverifieerde eigenaar) –
heel lekker apart
Paul K. (geverifieerde eigenaar) –
Verslavend
Monique (geverifieerde eigenaar) –
Aparte smaak, je moet er van houden….
Madeleine (geverifieerde eigenaar) –
Heel lekker saucijsje
Gijs L. (geverifieerde eigenaar) –
Erg lekkere worst
Gea K. (geverifieerde eigenaar) –
Lekker
Janine Versteeg-Agteres (geverifieerde eigenaar) –
Top