Deel

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

Short Ribs, gerijpt, van grasgevoerd natuurrund

(1 klantbeoordeling)

29,90 incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

De Shortribs van onze runderen bevatten veel meer vlees en vet om het bot. Door het aanwezige gezonde vet blijft het vlees heerlijk zacht bij stoven, garen en/of grillen op de BBQ. Het is een “slowcooking” product van excellente kwaliteit, na bereiding valt het vlees bijna van het bot. Dit vlees is zo lekker dat je je vingers… Shortribs van ons natuurvlees, is voor elke BBQ liefhebber een absolute must!

Gewicht: 1 Kg.
Ingrediënten: 100% grasgevoerd rundvlees

Kiloprijs: € 29.90

SKU 815 Categorie: Kernwoord
GTIN: 6017452343375
Merk: Zorg en Natuur

SHORT RIBS, Delicate Runder Ribs! Veel natuurlijk vlees, weinig bot.

Short Ribs zijn het delicate broertje van de spareribs (varken). De Shortribs van onze runderen bevatten veel meer vlees en vet om het bot. Door het aanwezige gezonde vet blijft het vlees heerlijk zacht bij stoven, garen en/of grillen op de BBQ. Het is een “slowcooking” product van excellente kwaliteit, na bereiding valt het vlees bijna van het bot. Dit vlees is zo lekker dat je je vingers…

Shortribs van Natuurvlees is voor elke BBQ liefhebber een absolute must! Wacht niet te lang met bestellen want onze Short-Ribs zijn beperkt leverbaar, op=op.

  • Onze runderen hebben een Biologisch keurmerk en groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
  • Onze  Angus,Hooglander en Limousin runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
  • Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!

 

 

Gewicht11 kg
Ingrediënten

100% grasgevoerd rundvlees

Ingrediënten100% rundvlees

1 beoordeling voor Short Ribs, gerijpt, van grasgevoerd natuurrund

5 sterren
0%
4 sterren
100%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Powered by Customer Reviews plugin
  1. Kate (geverifieerde eigenaar)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Nice, lots of meat & flavour

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…

Nieuwsbrief

We willen u maandelijks verrassen met aanbiedingen, ontwikkelingen op natuurgebied, onze Zorgboerderij, en informeren over onze grazers!
Scroll naar top