Deel

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

Sukadelappen van grasgevoerd natuurrund, 250 gram

5,20 incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Sucadelappen, 250 gr prachtig stoofvlees met een rijke smaak, gesneden uit de runderschouder. Zeer geschikt voor stoofschotels, oma’s draadjesvlees en als pulled beef op de barbecue.

100% grasgevoerd rundvlees van Angus, Schotse Hooglander of Limousin rund

Kiloprijs: 19,80 euro

SKU 714 Categorie: Kernwoord
GTIN: 6017441263271
Merk: Zorg en Natuur

Sucade

Prachtig stoofvlees met een rijke smaak, gesneden uit de runderschouder. Zeer geschikt voor stoofschotels oma’s draadjesvlees. Vanwege het relatief hoge gemarmerde vetgehalte is dit stuk vlees ook geschikt om als pulled beef te bereiden op de barbecue.
  • Al onze producten zijn van biologische herkomst. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
  • Onze  Angus en Hooglander runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
  • Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!
Gewicht0.250 kg
Ingrediënten100% rundvlees

Andere suggesties…

Nieuwsbrief

We willen u maandelijks verrassen met aanbiedingen, ontwikkelingen op natuurgebied, onze Zorgboerderij, en informeren over onze grazers!
Scroll naar top