Deel

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email
Productcode 113 Categorieën , Hoort bij ,

Traditionele Saucijzen

(22 klantbeoordelingen)

3,77

Runderworst met gember en koriander. Op ambachtelijke wijze gedraaide verse runderworst.
gewicht: 2 x 100 gram
ingrediënten: 99% grasgevoerd rundvlees, varkensdarm, zout, peper, paprikapoeder, koriander, gember.
allergeen: koriander
zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten.

Kiloprijs: € 18,85

Beschikbaarheid: Op voorraad

De voordelen van Zorg & Natuur:

  • Ruim 200 biologische en natuurvlees producten
  • Alles uit voorraad, binnen 1 werkdag in huis
  • Duurzaam verpakt en diepgevroren bezorgd
  • Uw bestelling zelf samenstellen, geen minimum

Runderworst, op ambachtelijke wijze gedraaid.

Verfijnd op smaak gebracht met een biologisch kruidenmengsel met o.a. gember en koriander. Een hartverwarmend worstje dat zich prima thuis voelt bij bijvoorbeeld een groentestoof gerecht of een aardappel gratin.

We maken de saucijzen van verschillende delen van de Aberdeen Angus, Schotse Hooglander of Limousin runderen, en zorgen voor een goede vet/vleesverhouding om het sappig te houden. Het vlees is middelfijn gemalen. De saucijzen worden verpakt en verkocht per twee stuks à 100 gr per stuk.

De lekkerste saucijzen verdienen de beste (voor)bereiding

Met deze slimme tips voorkom je dat verse worst openbarst of dat de vulling er uit kruipt tijdens het bereiden.

  • Let er allereerst op dat de worst niet te koud is, maar minimaal kamertemperatuur heeft voordat je gaat bakken of grillen.
  • En de gouden regel is WELLEN.
    Leg je verse worst zo’n vijf minuten in water dat net gekookt heeft en waar het vuur onder uit is gezet.
    Laat de worst goed uitlekken nadat je hem uit het water hebt gehaald. Hij is nu klaar om te bakken of grillen.
  • Op de barbecue grill je de worst rondom bruin, waarna je hem op een minder hete plaats laat garen. Deksel erop of afdekken met folie.
  • In de pan verwarm je boter met wat olie en braad je hem rondom bruin. Vervolgens doe je een scheutje water erbij en laat je de worst met deksel op de pan nog een minuut of 7 garen.

Wist u dit over ons grasgevoerde natuurvlees?

Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor u in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat het vlees taai wordt.

  • Al onze producten zijn van biologische herkomst. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
  • Onze  Angus, Hooglander en Limousin runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
  • Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!

22 beoordelingen voor Traditionele Saucijzen

4,4
Gebaseerd op 22 beoordelingen
  1. Miriam Z. (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    Lekker kruidig

  2. Elly van Unnik (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    Heerlijk

  3. S Peters (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    Heerlijk, zoveel meer smaak. Zelfs het biovlees uit de supermarkt is hier niet mee te vergelijken. Voor mij alleen nog maar echt bio vlees.

  4. Ineke Albers (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    goede smaak

  5. Astrid Uiterwijk van Aggelen (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    Veel smaak

  6. Wessel van der Donk (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    goed

  7. Carla De Visscher (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    Mag ook hoger op smaak zijn, aan de droge kant

    • VOF Zorg en Natuur (winkelmanager)

      Dag Carla de Visscher,
      bedankt dat u de tijd en moeite genomen hebt om ons product te beoordelen. hebt u bij het bereiden de tips op de site aangehouden omtrent de garing van de worst? eerst wellen in heet water (70 a 80 graden) en daarna 3 minuten per kant bakken. ervaring leert dat dit de beste methode is om runderworst sappig te houden. aangaande de kruiden, daar zijn de meningen erg over verdeeld. laat ik zeggen dat we veilig zitten voor de mensen die met minder zout leven of/en een dieet of aandoening hebben

  8. Yvonne B. (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    Jaaa ook deze vonden we heerlijk. we maken onze diepvries leeg met supermarkt stress vlees en we bestellen zeker bij jullie ons vlees in het vervolg!

  9. Bee (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    Lekkere kruiden, een traktatie

  10. Yvette Newton (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    Kinderen vind het droog

    • VOF Zorg en Natuur (winkelmanager)

      Dag Yvette,
      bedankt voor de tijd en moeite om een review te plaatsen.
      hebt u de worstjes eerst geweld in warm water gedurende ene half uur? dan even kort om en om bakken en gegarandeerd geen droge worstjes

  11. Teus van emmerik (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    heerlijk

  12. Wessel v. (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    Goed.

  13. Monique (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    Lekker!

  14. Bart Janssen (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    ook veel te zout en te ruim gekruid. Maak alles zonder zout, is gezonder en veel smakelijker!!

    • VOF Zorg en Natuur (winkelmanager)

      dag Bart Janssen,
      fijn dat u de tijd en moeite neemt om een review te schrijven. Zoutloos hebben we en tijdje in het assortiment gehad, resultaat vele kilo’s over de datum weg moeten gooien. Nu maken we op bestelling batches van 5 kilo per keer zoutloos. mocht u daar belang bij hebben kunt u dat in de mail (dirk@zorgnatuur) laten weten.

  15. Astrid (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    Lekker gekruid

  16. Ineke O. (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    Lekker

  17. Monique (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    Erg lekker!

  18. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    Heerlijk

  19. Astrid (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    Lekker

  20. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    Goed stukje vlees.

  21. Petra (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    Gewoon lekker vlees

  22. Hoekstra (geverifieerde eigenaar)

    Prima

Een beoordeling toevoegen

 

Gewicht 0.200 kg
ingrediënten

99% grasgevoerd rundvlees, varkensdarm, zout, peper, koriander, gember, paprikapoeder

Allergeen

koriander

Voedingswaarde
Rundersaucijs rauw per 100 gr
Energie 937/225 kJ/kcal
Vetten 16,5 gram
waarvan verzadigde vetzuren 7,0 gram
waarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren 7,3 gram
waarvan meervoudig onverzadigde vetzuren 0,4 gram
Koolhydraten 0,2 gram
waarvan suikers 0,2 gram
Vezels 0,3 gram
Eiwitten 18,9 gram
Zout 0,011 gram

22 beoordelingen voor Traditionele Saucijzen

4,4
Gebaseerd op 22 beoordelingen
  1. Miriam Z. (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    Lekker kruidig

  2. Elly van Unnik (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    Heerlijk

  3. S Peters (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    Heerlijk, zoveel meer smaak. Zelfs het biovlees uit de supermarkt is hier niet mee te vergelijken. Voor mij alleen nog maar echt bio vlees.

  4. Ineke Albers (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    goede smaak

  5. Astrid Uiterwijk van Aggelen (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    Veel smaak

  6. Wessel van der Donk (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    goed

  7. Carla De Visscher (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    Mag ook hoger op smaak zijn, aan de droge kant

    • VOF Zorg en Natuur (winkelmanager)

      Dag Carla de Visscher,
      bedankt dat u de tijd en moeite genomen hebt om ons product te beoordelen. hebt u bij het bereiden de tips op de site aangehouden omtrent de garing van de worst? eerst wellen in heet water (70 a 80 graden) en daarna 3 minuten per kant bakken. ervaring leert dat dit de beste methode is om runderworst sappig te houden. aangaande de kruiden, daar zijn de meningen erg over verdeeld. laat ik zeggen dat we veilig zitten voor de mensen die met minder zout leven of/en een dieet of aandoening hebben

  8. Yvonne B. (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    Jaaa ook deze vonden we heerlijk. we maken onze diepvries leeg met supermarkt stress vlees en we bestellen zeker bij jullie ons vlees in het vervolg!

  9. Bee (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    Lekkere kruiden, een traktatie

  10. Yvette Newton (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    Kinderen vind het droog

    • VOF Zorg en Natuur (winkelmanager)

      Dag Yvette,
      bedankt voor de tijd en moeite om een review te plaatsen.
      hebt u de worstjes eerst geweld in warm water gedurende ene half uur? dan even kort om en om bakken en gegarandeerd geen droge worstjes

  11. Teus van emmerik (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    heerlijk

  12. Wessel v. (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    Goed.

  13. Monique (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    Lekker!

  14. Bart Janssen (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    ook veel te zout en te ruim gekruid. Maak alles zonder zout, is gezonder en veel smakelijker!!

    • VOF Zorg en Natuur (winkelmanager)

      dag Bart Janssen,
      fijn dat u de tijd en moeite neemt om een review te schrijven. Zoutloos hebben we en tijdje in het assortiment gehad, resultaat vele kilo’s over de datum weg moeten gooien. Nu maken we op bestelling batches van 5 kilo per keer zoutloos. mocht u daar belang bij hebben kunt u dat in de mail (dirk@zorgnatuur) laten weten.

  15. Astrid (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    Lekker gekruid

  16. Ineke O. (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    Lekker

  17. Monique (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    Erg lekker!

  18. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    Heerlijk

  19. Astrid (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    Lekker

  20. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    Goed stukje vlees.

  21. Petra (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    Gewoon lekker vlees

  22. Hoekstra (geverifieerde eigenaar)

    Prima

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…

Altijd wat nieuws bij Zorg & Natuur

  • Regelmatig nieuwe producten
  • Leuke aanbiedingen voor onze klanten
  • Seizoensacties en promoties
  • Activiteiten op de zorgboerderij
Vof-Zorg-&-Natuur-logo-140

Op de hoogte blijven? Meld u aan!

*Onze nieuwsbrief verschijnt enkele keren per jaar. U kunt zich op elk moment afmelden.

Scroll naar top