Productcode 1332 Categorieën ,

Groene Curry van Rudolf Brand, PITTIG

11,50

500 gr. Prijs per kilo 23,00
(8 klantbeoordelingen)

Houdt u wel van en beetje pit in het eten? Dan is deze groene curry echt iets voor u! Het is een zelfgemaakte currypasta naar een recept van voormalig Circl chef-kok Rudolf Brand. De curry is goed pittig en heerlijk in een Thais curry gerecht. Bovendien staat ie zomaar op tafel, de currypasta hoeft alleen even opgewarmd te worden.

Beschikbaarheid: Op voorraad

De voordelen van Zorg & Natuur:

  • Ruim 200 (h)eerlijke natuurvlees producten
  • Alles uit voorraad, binnen 1 werkdag in huis
  • Duurzaam verpakt en diepgevroren bezorgd
  • Uw bestelling zelf samenstellen of met pakketkorting

Groene curry pasta

Maak uw curry gerecht compleet met deze heerlijk pittige groene curry pasta!  Gemaakt naar een recept van voormalig Circl chef-kok Rudolf Brand, dus dat belooft veel goeds.

De curry is erg pittig, bevat rundergehakt en is heerlijk in een Thais curry gerecht. Bovendien staat ie zomaar op tafel, de currypasta hoeft alleen even opgewarmd te worden.

Groene Curry kant-en-klaar naar recept van Rudolf Brand

De oorsprong van groene curry

De groene curry kent zijn oorsprong in Thailand. Hier wordt het ‘Kaeng kheaw hwan’ genoemd, wat zoete curry betekent. Maar zoet is deze curry niet per se, hij is vooral erg pittig! Dit komt door het gebruik van verse, groene chilipeper. Daarnaast is de curry ook fris. Dit komt onder andere door het gebruik van verse toevoegingen als limoenblad en kruiden.

Deze groene curry hoeft alleen nog even opgewarmd te worden. Dit kunt u doen door de verpakking in warm water te leggen of de inhoud te verwarmen in de pan of magnetron.

 

Een recept van Rudolf Brand

Deze groene curry is zelfgemaakt en naar het recept van voormalig Circl chef-kok Rudolf Brand. “Bij Circl Restaurant gaan we vanuit de visie van circulariteit vooral de strijd aan tegen voedselverspilling. Hierbij is het inkopen van de verse producten een van de lastigste dingen. Je hebt te maken met een korte houdbaarheidsdatum en een snelle omzetsnelheid.”

“Door oude technieken als fermenteren en wecken toe te passen, zorgen we ervoor dat deze producten veel langer houdbaar zijn. Daarnaast zorgen deze oude technieken ook voor een heel ander palet aan smaken die mooi toe te passen zijn in onze gerechten.” zei Rudolf Brand tijdens een webinar over circulair koken.

 

Meer gemak in de keuken

Op zoek naar meer gemak? Wij hebben ook soepen, bouillons en bone broths in ons assortiment. Zo zet u in een handomdraai de lekkerste producten op tafel, zonder onnodige toevoegingen.

Gewicht 0,500 kg
Ingrediënten Rundvlees, ui, knoflook, curry pasta, doperwten, spinazie, peper, paddenstoelen, limoenblad, kokosmelk, sojasaus, bouillon, vissaus

8 beoordelingen voor Groene Curry van Rudolf Brand, PITTIG

1-5 van 8 beoordelingen
  1. Erg lekker, heerlijk om een keer niet te hoeven koken

  2. Dit was de enige tegenvaller. Ik vond ‘m niet heel pittig maar wat ik vooral een tegenvaller vond is dat er gehakt in zat ipv gewoon rundvlees.

  3. Heerlijk! Hoeft voor mij niet perse vlees in maar ook mèt smaakt t fantastisch. Misschien nòg lekkerder met biologische kip🐓

  4. x

  5. Heel lekker van smaak.

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Altijd wat nieuws bij Zorg & Natuur

  • Regelmatig nieuwe producten
  • Leuke aanbiedingen voor onze klanten
  • Seizoensacties en promoties
  • Activiteiten op de zorgboerderij
Vof-Zorg-&-Natuur-logo-140
Scroll naar boven