Grof gezaagde lamsbotten van Heideschaap
Heerlijk voor het trekken van ouderwets gezonde bouillon fond of jus.
Onze schapen grazen in kuddeverband met Herder in Natuurgebieden in Nederland en is E-nummer en glutenvrij.
Natuurvlees van onze Schoonebeeker Schapen
Wanneer schapen altijd in de natuur lopen, zoals onze Schoonebeeker Heideschapen, dan eten ze enorm gevarieerd. Bijvoeren doen we nooit, ze vinden voldoende voedsel om gezond en sterk te blijven. Het vlees van deze schapen is hierdoor echter relatief mager en heeft een mooie volle wildsmaak.
Het gevarieerde menu van onze dieren heeft direct effect op de smaak en kwaliteit van het vlees. Het schapenvlees van onze Schoonebeeker Heideschapen is magerder dan regulier schapenvlees en het heeft een fijne volle wildsmaak die niet te vergelijken valt. Het is een gezond en eerlijk natuurproduct van dieren die een mooi vrij leven hebben gehad; puur natuurvlees, zonder kunstmatige toevoegingen.
Bekijk hier onze andere lamsproducten.
mooie botten voor bouillon maar ook de hond vind ze heerlijk
Ik had eerlijk gezegd verwacht dat het merg (net als bij runderbotten) zacht zou worden om dan op te kunnen eten (gezond!) maar dat was i.i.g. na 2 u garen niet het geval.
Heerlijk bouillon van gemaakt 🙂
De jus die ik hier van maak is zo lekker! Top kwaliteit!