Wilde eend uit Nederland
Geschoten in wildbeheer gewoon in Nederland. Onze wilde eend heeft minder vet en is ook smaakvoller dan tamme eend. De eenden hebben alle vrijheid gehad en zijn in hun natuurlijke omgeving opgegroeid. Dat kun je proeven in de smaak van het vlees.
Het resultaat is een donkere, rijke, volle smaak en relatief mager vlees. Niet alleen lekker met kerst en heel feestelijk om het met fruit te serveren. De smaken combineren perfect.
Wilde eend bereiden
Het vet wat onder de huid zit maakt de wilde eend extra smaakvol. Snijd de huid voor bereiding kruislings in. Wilde eend is heerlijk om te roken, grillen of in de pan te bakken. Het vet zal door de hitte smelten zodat de eend in zijn eigen vet bakt.
Eend uit de oven
Deze klassieke wilde eend is na het kruiden direct klaar om de oven in te gaan.
- kruiden naar smaak en aanbraden
- 30 minuten braden
- 15 minuten laten rusten en garneren met ‘tropisch’ fruit
Zo vers mogelijk
De Hollandse wilde eend wordt voor u op professionele wijze ingevroren, zodat de malsheid en structuur behouden blijft. Uw bestelling wordt dan ook diepgevroren geleverd met een speciale bezorgservice. Zo kunt u uw vlees bestelling eventueel direct over hevelen in eigen vriezer en later nog eens genieten van een luxe stukje. Bekijk ook eens onze andere wild en gevogelte producten.
Goed en keurig schoongemaakt wild.
Zalig
Mooi !
Top