Productcode 1141 Categorieën ,

Kippendijfilet

13,25

450 gr. Prijs per kilo 29,44
(53 klantbeoordelingen)

Kippendijen

Het vlees van de kippendijfilet is iets vetter en daardoor rijker van smaak dan kipfilet, het is een sappig, smaakvol stukje kippenvlees van gezonde, langzaam groeiende scharrelkippen.

Bereidingstip: Grill de dijen in de Airfryer zo blijft het vlees mals maar wordt het toch krokant.

Hoe maakt U kip in de Airfryer?
  1. Maak een marinade met kruiden zoals oregano, sali, knoflook, thijm en meng die in een kom met olie, honing en eventueel kristalsuiker.
  2. Leg de kippendijen in de marinade en laat tenminste 1 uur afgedekt intrekken.
  3. Leg de kippendijfilet in een vergiet zodat de overtollige marinade die niet ingetrokken wordt verwijderd
  4. Verwarm de Airfryer 10 minuten voor op 180 °C
  5. Bak de kippendijfilet in 14 minuten; 7 minuten om en om op 160 °C

Ingrediënten: 100% scharrelkipvlees zonder bot.
Gewicht: 450 gram

Beschikbaarheid: Op voorraad

De voordelen van Zorg & Natuur:

  • Ruim 200 (h)eerlijke natuurvlees producten
  • Alles uit voorraad, binnen 1 werkdag in huis
  • Duurzaam verpakt en diepgevroren bezorgd
  • Uw bestelling zelf samenstellen of met pakketkorting

Kippendijen filet van Label Rouge, per vier verpakt

Het vlees van de kippendij is iets vetter en daardoor rijker van smaak dan kipfilet. Ook de kleur is duidelijk wat donkerder. Maar verder kunt u filet van de kippendij net zo veelzijdig bereiden als filet van de kippenborst. De keuze is vooral een kwestie van smaak.
De kipdijfilet van Label Rouge* is een sappig, smaakvol stukje kippenvlees van gezonde, langzaam groeiende scharrelkippen.

Voor welke kip kiest u?

Kippendijen van Label RougeEen aantal Franse boeren wil de kwaliteit van kip behouden door langzaam groeiende kippenrassen te houden. Label Rouge* is een Frans keurmerk voor kippenvlees op het gebied van dierenwelzijn. Het vlees voldoet aan de Europese regels voor boeren-scharrelkip met uitloop.

Bereidingstip: Grill de kippendijen in de Airfryer zo blijft het vlees mals maar wordt het toch krokant.

Hoe maakt U kip in de Airfryer?
  1. Maak een marinade met kruiden zoals oregano, sali, knoflook, thijm en meng die in een kom met olie, honing en eventueel kristalsuiker.
  2. Leg de kippendijen in de marinade en laat tenminste 1 uur afgedekt intrekken.
  3. Leg de kippendijfilet in een vergiet zodat de overtollige marinade die niet ingetrokken wordt verwijderd
  4. Verwarm de Airfryer 10 minuten voor op 180 °C
  5. Bak de kippendijfilet in 14 minuten; 7 minuten om en om op 160 °C

Wilt u toch iets anders proberen of bent U nieuwsgierig geworden naar onze ander kipproducten? Hier vindt u ze allemaal.

Gewicht 0,450 kg
Ingrediënten 100% kipvlees
Voedingswaarde
Kip zonder vel rauw per 100 gr/100 ml
Energie 581/181 kJ/kcal
Vetten 6,3 gram
waarvan verzadigde vetzuren 1,8 gram
waarvan enkelv onverzadigde vetzuren 1,9 gram
waarvan meerv onverzadigde vetzuren 1,4 gram
Koolhydraten 0 gram
waarvan suikers 0 gram
Vezels 0,1 gram
Eiwitten 20,5 gram
Zout 0 gram

53 beoordelingen voor Kippendijfilet

4,8 Waardering
1-5 van 53 beoordelingen
  1. Zeer lekker!

  2. Zeer goede kwaliteit

  3. Was prima verzorgd vanaf het 1e telefoontje totaan de bestelling thuis. Ook de smaak was uitstekend.

  4. Heerlijk smaakvol

Beoordeling toevoegen
Kippendijfilet Kippendijfilet
Waardering*
0/5
* waardering is vereist
Je beoordeling
* Beoordeling is vereist
Naam
* Naam is vereist

Andere suggesties…

Altijd wat nieuws bij Zorg & Natuur

  • Regelmatig nieuwe producten
  • Leuke aanbiedingen voor onze klanten
  • Seizoensacties en promoties
  • Activiteiten op de zorgboerderij
Vof-Zorg-&-Natuur-logo-140
Scroll naar boven