Kippenvleugels van Oranjehoen
Zoveel smaak in zo’n klein stukje vlees. De kippenvleugels van Oranjehoen zijn ‘gewoon’ al hartstikke lekker, maar u kunt er vooral ook heel fijn mee experimenteren. Marineren, uit de oven, dry rug, op de barbecue… om maar enkele voorbeelden te noemen.
TIP: Natuurlijk zijn ze verrukkelijk in een dry rub op de barbecue, maar denk ook eens aan frituren, bakken, de oven of slowcooker! De mogelijkheden zijn oneindig en omdat het vlees mooi sappig blijft, is de slagingskans hoog. Zorg wel dat je er voldoende maakt, want ze vliegen weg!
Eerlijke scharrelkip op uw bord
*De ‘Oranjehoen’ is een van oorsprong langzaam groeiend Oostenrijks vleeskippenras van Leenders. Bij deze energie-neutrale kippenboerderij leven de mooi bevleesde scharrelkippen in ruime stallen met volop scharrelruimte in overdekte buitenplaatsen. Bij Leenders worden de scharrelkippen niet biologisch gehouden. De nadruk ligt hier op een circulaire bedrijfsvoering.
De ‘Oranjehoen’ wordt bijvoorbeeld gevoerd met restproducten uit de kringlooplandbouw, zoals wortel, kurkuma, oregano, knoflook en rode biet. Als gevolg van dit bijzondere dieet is het vlees van het oranjehoen prachtig mals, iets zoetiger van smaak en …. oranje-achtig van tint.
Benieuwd naar meer Oranjehoen producten? Bekijk meer van deze fantastische kip en andere rassen in ons kippenvlees assortiment.
Dat wij deze kip voor het eerst aten zaten we elkaar aan te kijken met een blik van, is dit kip? Wat een gigantisch verschil met die volgespoten rommel van de supermarkt. Dit is pas kip, daar kan geen supermarkt tegenop.
Zeer hoge kwaliteit met een eerlijke prijs.
Lekkere kip. Goede prijs
Mooie grote vleugels met veel smaak
Effe in de oven en smullen