Lamshaasjes/lamsfilets van Heideschaap
Lamshaasjes zijn een echte delicatesse. Ze zijn mooi mals en zacht van smaak. Omdat er maar een paar kleine haasjes in het lam zitten, en er veel vraag naar is, zijn ze bij ons beperkt verkrijgbaar.
Bereidingstip: Laat de lamshaasjes/Filets vlak voor gebruik op kamertemperatuur komen en bak ze op vrij hoog vuur kort rondom bruin. U kunt ze voor bereiding licht marineren.
Onze schapen grazen in kuddeverband met Herder in Natuurgebieden in Nederland en het lamsvlees is E-nummer en glutenvrij.
Grasgevoerd vlees van onze Schoonebeeker Schapen
Wanneer schapen altijd in de natuur lopen, zoals onze Schoonebeeker Heideschapen, dan eten ze enorm gevarieerd. Bijvoeren doen we nooit, ze vinden voldoende voedsel om gezond en sterk te blijven. Het vlees van deze schapen is hierdoor echter relatief mager en heeft een mooie volle wildsmaak.
Het gevarieerde menu van onze dieren heeft direct effect op de smaak en kwaliteit van het vlees. Het schapenvlees van onze Schoonebeeker Heideschapen is magerder dan regulier schapenvlees en het heeft een fijne volle wildsmaak die niet te vergelijken valt. Het is een gezond en eerlijk natuurproduct van dieren die een mooi vrij leven hebben gehad; puur natuurvlees, zonder kunstmatige toevoegingen.
Bekijk hier onze andere lamsproducten.
Heerlijk mals, vol van smaak
Nog niet gegeten
Zo smaakvol, heerlijk.