Deel

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

Kip ik heb je scharrelkip pakket

52,95 incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Kippenvleespakket

Ons kippenvlees pakket kun je maar beter in huis hebben, een voordelig pakket met hoogwaardige kipproducten van De Lankerenhof en een bijzonder hoen van Leenders. Met kipfilets en kippenlevertjes voor de drukke dagen en wanneer je meer tijd hebt de SouperHen (soepkip) of een verrukkelijke Haantje de Coq of Oranjehoen.

Inhoud:
1 x Kipfilets, 400 gram
1 x Kippenlevertjes van het Haantje, 285 gram
1 x SouperHen (soepkip) ca 1 kilogram
1 x Haantje de Coq ca 950 gr
1 x Oranjehoen ca 1,5 kilogram

Totaal gewicht ca 4.185 gram
Kiloprijs: 12,65

Kiloprijs: 12,65 euro

SKU 1140 Categorieën ,
Merk: Zorg en Natuur

Je kunt het maar beter in huis hebben, een voordelig pakket met hoogwaardige kipproducten van De Lankerenhof en een bijzonder hoen van Leenders. Met kipfilets en kippenlevertjes voor de drukke dagen en wanneer je meer tijd hebt de SouperHen (soepkip) of een verrukkelijke Haantje de Coq of Oranjehoen.

Op het Oranjehoen na, komen alle producten in het ‘Kip ik heb je’ pakket van de biologische kippenboerderij De Lankerenhof. Bij de Lankerenhof willen ze graag de balans terugbrengen in de manier waarop er met kippen wordt omgegaan. Daarom hebben zij gekozen voor het kippenras ‘Les Bleues’. Dat is een oud ras dat weliswaar minder eieren legt dan een echte legkip, maar wel redelijk wat vlees ontwikkeld. De haantjes worden daarom niet als nutteloos gezien en mogen samen opgroeien met de hennetjes. Zij delen een grote ruime stal en hebben volop buitenruimte waar ze naar hartelust kunnen scharrelen. ‘Les Bleues’ groeien langzaam en zijn kleiner dan vleeskippen. En omdat ze veel beweging krijgen en goed biologisch voer eten, hebben ze prachtig stevig en smaakvol vlees.
De Oranjehoen is een scharrelkip van Leenders. Het is een van oorsprong Oostenrijks vleeskippenras dat wordt gevoerd met restproducten uit de kringlooplandbouw, zoals wortel, kurkuma, oregano, knoflook en rode biet. Als gevolg van dit bijzondere dieet is het vlees van het oranjehoen iets zoetiger van smaak en …. oranje-achtig van tint.

Gewicht4.185 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kip ik heb je scharrelkip pakket” te beoordelen

Andere suggesties…

Nieuwsbrief

We willen u maandelijks verrassen met aanbiedingen, ontwikkelingen op natuurgebied, onze Zorgboerderij, en informeren over onze grazers!
Scroll naar top