Grasgevoerd Natuurvlees van Zorg & Natuur

Deel

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

Barbecuepakket van grasgevoerd rund

(3 klantbeoordelingen)

127,50 incl. BTW

barbecuepakket van de Schotse Hooglander, Limousin en Black Angus.
Gevarieerd barbecue pakket: 4 kg. De perfecte basis voor een geslaagde BBQ

4 Beef burgers (4 x 180 gram)
4 Entrecotes van Schotse Hooglander of Black Angus (4 x 200 gram)
4 x Rib eye (4 x 300 gram)
4  Runder saucijs van Schotse Hooglander of Black Angus
1 Shortrib van Schotse Hooglander of Black Angus.

Kiloprijs: € 31,90

SKU 658 Categorieën ,

Barbecuepakket van de Schotse Hooglander, Limousin en Black Angus.

De perfecte basis voor een geslaagde BBQ.

Wij laten het vlees uit ’het op hete kolen’ pakket na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor je in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat je vlees taai wordt.

 • Al onze producten uit het ‘Op hete Kolen’ pakket zijn van biologische herkomst. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten.
 • De beefburgers en de saucijzen in onze pakketten worden gekruid met een natuurlijk kruidenmengsel zonder schadelijke e-nummers, kunstmatige aroma’s en kleurzout. Er zitten alleen biologische kruiden op zoals kardemom, paprikapoeder, gember enzovoort.

Lees hier meer over de herkomst van ons Grasgevoerde Natuurvlees

 • Onze  runderen groeien op in Natuurgebieden in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
 • Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Wij houden de dieren namelijk niet voor de vleesproductie. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees van Stichting Zorg & Natuur met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!
 • Wij streven ernaar bij het slachten zoveel mogelijk delen van de Schotse Hooglander en Aberdeen Angus aan te bieden en orgaanvlees niet als bijproduct van de slacht te beschouwen.

 

Gewicht4 kg

3 beoordelingen voor Barbecuepakket van grasgevoerd rund

5 sterren
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Powered by Customer Reviews plugin
 1. jantienes n. (geverifieerde eigenaar)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Een aantal zaken inmiddels genuttigd. Al het vlees is van goede kwaliteit, smaakvol en voor mij zeker óók belangrijk, dat het vlees van dieren afkomstig is, die een dierwaardig bestaan gehad hebben. Al met al dik tevreden over geleverde vleeswaar.

 2. Ted Willemsen (geverifieerde eigenaar)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Zeer mooie kwaliteit vlees

 3. Jopke S. (geverifieerde eigenaar)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Iedere keer weer is het BBQ vlees super mals en smaakvol .

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…

Nieuwsbrief

We willen u maandelijks verrassen met aanbiedingen, ontwikkelingen op natuurgebied, onze Zorgboerderij, en informeren over onze grazers!
Wanneer is dit er weer? Helaas zijn wij momenteel door onze voorraad heen. Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer het weer verkrijgbaar is, vul dan hieronder uw e-mail adres in.
Scroll naar top