Grasgevoerd Natuurvlees van Zorg & Natuur

Deel

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

Orgaanvlees pakket van biologisch rund

39,00 incl. BTW

UITVERKOCHT

Wanneer is dit er weer? Helaas zijn wij momenteel door onze voorraad heen. Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer het weer verkrijgbaar is, vul dan hieronder uw e-mail adres in.

Een pakket met een aantal minder bekende (maar net zo lekkere) delen van Angus of Hooglander runderen. Zoals lever, tong, hart, nieren en testikels.

  • Rundernier 700 gram
  • Tong 1 stuks
  • Testikels 2 stuks
  • Lever 1 kilo
  • Hart 1 kilo
  • Bot 1 kilo

Totaal gewicht: 4 kilo

Kiloprijs: € 9,75

Orgaanvlees pakket met grasgevoerd vlees van Black Angus of Schotse Hooglander runderen

Een gevarieerd pakket biologisch rundvlees, met een aantal minder bekende (maar net zo lekkere) delen van het rund. Zoals wang, lever, tong, hart, nieren, staart en testikels

 

Wist u dit over ons grasgevoerde Natuurvlees?

  • Al onze producten uit het pakket zijn van biologische herkomst. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons Natuurlijk Natuurvlees.
  • Onze  runderen en schapen groeien op in Natuurgebieden in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
  • Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Wij houden de dieren namelijk niet voor de vleesproductie. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!

Bekijk hier ook onze andere Vleespakketten.

Gewicht4.2 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Orgaanvlees pakket van biologisch rund” te beoordelen

Nieuwsbrief

We willen u maandelijks verrassen met aanbiedingen, ontwikkelingen op natuurgebied, onze Zorgboerderij, en informeren over onze grazers!
Wanneer is dit er weer? Helaas zijn wij momenteel door onze voorraad heen. Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer het weer verkrijgbaar is, vul dan hieronder uw e-mail adres in.
Scroll naar top