Grasgevoerd Natuurvlees van Zorg & Natuur

Deel

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

Steak en Beef vleespakket voor grill helden en steaklovers

(1 klantbeoordeling)

143,69 incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

steak en beef pakket

voor grill helden en steaklovers

Een selectie serieus lekkere steaks. Mooi gerijpt, heerlijk sappig, mals en barstens vol smaak.

  • 3 kilo kogelbiefstuk
  • 2 kilo rib-eye

Totaal gewicht: 5 kilo

Kiloprijs: € 28,74

Een selectie serieus lekkere steaks. Mooi gerijpt, heerlijk sappig, mals en barstens vol smaak.

Wij laten het vlees voor het steak en beef pakket na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor je in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat je vlees taai wordt.

  • Al onze producten uit het Steak en Beef pakket zijn van biologische herkomst. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons Natuurlijk Natuurvlees.
  • Onze  runderen en schapen groeien op in Natuurgebieden in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
  • Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheiden wij ons van andere aanbieders.Wij houden de dieren namelijk niet voor de vleesproductie. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!

Bekijk hier ook onze andere Vleespakketten.

 

Gewicht5.00 kg

1 beoordeling voor Steak en Beef vleespakket voor grill helden en steaklovers

5 sterren
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Powered by Customer Reviews plugin
  1. Tanja (geverifieerde eigenaar)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Top. Iedereen vond het super lekker. Heerlijk mals vlees.

Een beoordeling toevoegen

Nieuwsbrief

We willen u maandelijks verrassen met aanbiedingen, ontwikkelingen op natuurgebied, onze Zorgboerderij, en informeren over onze grazers!
Wanneer is dit er weer? Helaas zijn wij momenteel door onze voorraad heen. Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer het weer verkrijgbaar is, vul dan hieronder uw e-mail adres in.
Scroll naar top