Deel

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

Steak en Beef pakket voor grill helden en steaklovers

143,69 incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

steak en beef pakket

voor grill helden en steaklovers

Een selectie serieus lekkere steaks. Mooi gerijpt, heerlijk sappig, mals en barstens vol smaak.

  • 3 kilo kogelbiefstuk
  • 2 kilo rib-eye

Totaal gewicht: 5 kilo

Kiloprijs: 28,74

SKU 655 Categorieën , , Kernwoord
GTIN: 6017438860810
Merk: Zorg en Natuur

Een selectie serieus lekkere steaks. Mooi gerijpt, heerlijk sappig, mals en barstens vol smaak.

Wij laten het vlees voor het steak en beef pakket na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor je in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat je vlees taai wordt.

  • Al onze producten uit het Steak en Beef pakket zijn van biologische herkomst. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons Natuurlijk Natuurvlees.
  • Onze  runderen en schapen groeien op in Natuurgebieden in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
  • Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheiden wij ons van andere aanbieders.Wij houden de dieren namelijk niet voor de vleesproductie. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!

Bekijk hier ook onze andere Vleespakketten.

 

Gewicht5.00 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steak en Beef pakket voor grill helden en steaklovers” te beoordelen

Andere suggesties…

Nieuwsbrief

We willen u maandelijks verrassen met aanbiedingen, ontwikkelingen op natuurgebied, onze Zorgboerderij, en informeren over onze grazers!
Scroll naar top