Productcode 1330 Categorie: Productsoort ,

Orgaan! gehakt van grasgevoerd rund

9,85

500 gr. Prijs per kilo 19,70
(44 klantbeoordelingen)

Smakelijk orgaan gehakt van onze eigen, grasgevoerde runderen uit natuurgebieden in Nederland. Zonder toevoegingen, met een heerlijke volle vleessmaak die goed past in vele gerechten. Bovendien bevatten de orgaanstukken de meeste voedingsstoffen. Een gezonde keuze is het dus ook nog eens!

Beschikbaarheid: Op voorraad

De voordelen van Zorg & Natuur:

  • Ruim 200 (h)eerlijke natuurvlees producten
  • Alles uit voorraad, binnen 1 werkdag in huis
  • Duurzaam verpakt en diepgevroren bezorgd
  • Uw bestelling zelf samenstellen of met pakketkorting

Orgaan gehakt, een gezonde keuze

Klinkt orgaanvlees u niet direct als muziek in de oren? Een goede instapper is ons orgaan gehakt. Gemaakt van lever, hart, snippers en een beetje milt van onze grasgevoerde runderen uit natuurgebieden in Nederland. Dit gaat niet om overschotten, maar om vers geslacht vlees. Samen gemalen tot een bijzondere, smaakvolle gehakt. Zonder toevoegingen en rijk aan voedingsstoffen als vitamine A, B-12, D, E, K, foliumzuur en mineralen als koper en ijzer. Zelfs omega-3-vetzuren behoren tot de waslijst voedingsstoffen in het orgaan gehakt van onze runderen.

Van kop tot staart eten met orgaan gehakt

Orgaan gehakt van grasgevoerd natuurvlees

U wilt graag weten wat u eet. Uw gezondheid is tenslotte heel belangrijk. Gezond zijn en gezond blijven gaat niet vanzelf. Ons orgaan gehakt is gemaakt van het heerlijke vlees van Angus, Hooglander en Limousin runderen. Het vlees van deze rassen wordt wereldwijd geroemd vanwege de smaak en is favoriet bij vele chefs. Met het grasgevoerde natuurvlees van onze grazers heeft u bovendien de zekerheid van puur vlees zonder onnodige toevoegingen.

Het orgaan gehakt past helemaal in ons ‘van Kop tot Staart eten’ concept. Met dit assortiment laten wij u graag kennismaken met een aantal vergeten delen van het rund die juist zo smaakvol kunnen zijn.

 

Wist u dit over ons grasgevoerd natuurvlees?

  • Onze Angus, Hooglander en Limousin runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
  • Onze runderen worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten.
  • Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Hierin onderscheiden wij ons van andere aanbieders.
  • Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor u in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat het vlees taai wordt.
  • Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland! Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
  • Benieuwd naar meer nieuws en foto’s van onze zorgboerderij, winkel en dieren? Volg ons op Instagram of Facebook!

Angus en Hooglander

Rijping van het vlees

Wij laten ons vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen. Wanneer wij het hebben over het rijpen van vlees, dan bedoelen wij eigenlijk dat ons vlees de tijd krijgt. Tijd om malser te worden en beter op smaak te komen.

In plaats van het vlees direct te versnijden en te verpakken, laten wij het in het been eerst een aantal weken ‘in de wind’ hangen. Dat doen we natuurlijk niet buiten ergens onder een afdakje. Dat gebeurd in speciale koelcellen met luchtcirculatie, bij een gecontroleerde luchtvochtigheid en temperatuur (tussen 0°C en 1°C).

Vervolgens verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor je in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat je vlees taai wordt.

Gewicht 0,500 kg
Ingrediënten 25 % runderlever, 25 % runderhart, 10 % milt, 40 % rundersnippers

44 beoordelingen voor Orgaan! gehakt van grasgevoerd rund

4,6 Waardering
1-5 van 44 beoordelingen
  1. Highly recommend this one, quality is really good and it tastes amazing!

  2. Zelfs mijn zwangere vriendin voor het lekker dus top!

  3. Qua structuur iets te slap om een pure burger van te bakken, maar 1:2 door normaal gehakt gemengd vormt het de ideale basis voor een extra voedzame hamburger, zonder orgaanbijsmaak. I.v.m. grote verpakkingsgrootte vries ik hem zelf opnieuw in in pakjes van 100 gram.

  4. Een éénvoudige en smaakvolle manier om de meest voedingsstofrijke delen van het dier in je maaltijden te verwerken.

  5. Fantastisch.

Beoordeling toevoegen
Orgaan! gehakt van grasgevoerd rund Orgaan! gehakt van grasgevoerd rund
Waardering*
0/5
* waardering is vereist
Je beoordeling
* Beoordeling is vereist
Naam
* Naam is vereist

Andere suggesties…

Altijd wat nieuws bij Zorg & Natuur

  • Regelmatig nieuwe producten
  • Leuke aanbiedingen voor onze klanten
  • Seizoensacties en promoties
  • Activiteiten op de zorgboerderij
Vof-Zorg-&-Natuur-logo-140
Scroll naar boven