Productcode 721 Categorieën ,

Ossenstaartsoep

9,95

800 gr. Prijs per kilo 12,44
(18 klantbeoordelingen)

Ossenstaartsoep

Een heerlijke ossenstaartsoep gemaakt met de ossenstaart van onze volledig grasgevoerde runderen. Omdat de staart veel smaak afgeeft is dit niet alleen een krachtige en gezonde, maar ook smaakvolle soep. Het vlees is zo mals dat het van het bot is gevallen. Soep zoals oma hem maakte!

TIP: Serveer deze klassieker als voorgerecht.

Levering: 1 liter in een emmertje

Beschikbaarheid: Op voorraad

De voordelen van Zorg & Natuur:

 • Ruim 200 (h)eerlijke natuurvlees producten
 • Alles uit voorraad, binnen 1 werkdag in huis
 • Duurzaam verpakt en diepgevroren bezorgd
 • Uw bestelling zelf samenstellen of met pakketkorting

Gezonde ossenstaartsoep

Deze heerlijke ossenstaartsoep is getrokken van onze volledig grasgevoerde Angus en Limousin runderen. Omdat de staart veel smaak afgeeft is dit niet alleen een krachtige en gezonde, maar ook smaakvolle soep. De staart wordt lang gekookt op een laag vuur, het vlees wordt hierdoor lekker mals en valt van het bot. Ossenstaartsoep zoals oma hem maakte!

Ook eens een ander soepje of een van onze krachtige bouillons proberen? Hier staan alle soepen en bouillons voor u op een rijtje.

Ossenstaartsoep zoals oma hem maakte

Waar komt het rundvlees vandaan?

Het heerlijke vlees van de ossenstaart in deze ossenstaartsoep is afkomstig van onze Aberdeen Angus en Limousin runderen. Deze rassen zijn zelfredzaam. Ze hebben natuurlijke geboortes dankzij het kleine formaat van de kalfjes, dus geen keizersneden zoals bij vleeskoeien. Bovendien zijn ze in staat om schaarste en wisselende weersomstandigheden moeiteloos het hoofd te bieden. Dat moet ook wel, want ze leven het hele jaar door gewoon buiten. In natuurlijke sociale kuddes, zoals het hoort.

Doordat ze hun eigen voedsel bijeen grazen en niet worden bijgemest, is het vlees van onze dieren qua dooradering minder vet dan het vlees van met krachtvoer gemeste soortgenoten. Bovendien heeft het vlees een lager cholesterol gehalte dan andere soorten rundvlees. Ons vlees is hierdoor met recht natuurvlees te noemen en geeft u de pure smaak van rundvlees. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.

Angus kalfjes worden in het wild geboren en groeien op bij hun moeder

Wist u dit over ons grasgevoerd natuurvlees?

 • Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor u in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat het vlees taai wordt.
 • Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten.
 • Onze Aberdeen Angus en Limousin runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Er zijn kuddes van zoogkoeien en kalfjes, geleid door een dominante stier. En er zijn ook kuddes die alleen uit stieren bestaan, net zoals in het wild.
 • Met zoveel dieren in het bezit ontkomen we er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Hiermee kunnen we een gezonde balans in de kuddes behouden voor de toekomst. Hierin onderscheiden wij ons van andere aanbieders.

Ossenstaartsoep kopen

Uw vlees en vleespakketten wordt thuisbezorgd met de speciale Foodservice van PostNL, waarbij het diepgevroren* vlees in speciale door TNO ontwikkelde koelboxen met vrieselementen gegarandeerd op temperatuur wordt gehouden. Hiermee kunnen we op de best mogelijke manier, met de minste milieu-impact, uw pakket bezorgen.

*Ons natuurvlees wordt conform de strengste normen versneden en verpakt in dieptrek (met vacumeer machine) en razendsnel ingevroren door een EEG gecertificeerd bedrijf. Het vlees behoudt dankzij deze techniek haar kwaliteit en is lang houdbaar.

Gewicht 0,800 kg
Ingrediënten Runderbouillon, rundvlees, aardappelzetmeel, tarwe, bloem, gejodeerd zout, aroma's, gegrilde ui, karamelsiroop, tomatenpuree, gistextract, maltodextine, suiker wortel, melksuiker

18 beoordelingen voor Ossenstaartsoep

4,7 Waardering
1-5 van 18 beoordelingen
 1. smaakt echt geweldig

 2. Lekker soepje

 3. top

 4. Deze soep is zo ontzettend lekker en goed gevuld. En ik ben niet een zo een enorme fan van ossenstaartsoep. Had deze per ongeluk besteld, maar hij staat nu standaard op mijn herhaallijstje. Totaal niet te vergelijken met de Unoxsoepen.

Beoordeling toevoegen
Ossenstaartsoep Ossenstaartsoep
Waardering*
0/5
* waardering is vereist
Je beoordeling
* Beoordeling is vereist
Naam
* Naam is vereist

Andere suggesties…

Altijd wat nieuws bij Zorg & Natuur

 • Regelmatig nieuwe producten
 • Leuke aanbiedingen voor onze klanten
 • Seizoensacties en promoties
 • Activiteiten op de zorgboerderij
Vof-Zorg-&-Natuur-logo-140
Scroll naar boven