Ossenworst van gerijpt rundvlees
Een heerlijke ossenworst van vrij mager, gerijpt rundvlees. Gekruid met een natuurlijke specerijenmix (zonder kleurzout!), waarin foelie een duidelijke rol speelt.
De malse, rauwe worst doet het fantastisch op brood (met een beetje zwarte peper) of als snack bij de borrel, bijvoorbeeld aanvullend met Amsterdamse uien en een lik mosterd. Onze ossenworst is niet zo rood als u gewend bent van uw slager of supermarkt omdat wij geen nitriet gebruiken. De geweldige smaak compenseert dat echter volledig.
Wist u dit over ons grasgevoerd Natuurvlees?
- Onze Angus, Hooglander en Limousin runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
- Onze runderen grazen in Nederlandse natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten.
- Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Hierin onderscheiden wij ons van andere aanbieders.
- Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor u in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat het vlees taai wordt.
- Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland! Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
Erg lekker, subtiel gekruid.
Heerlijk
Beste ooit geproefd!
Mooi stevig smeerbaar. Passent in ons Keto dieet.
Beste ossenworst ever