10 kilo rundergehakt aanbieding
Het rundergehakt wordt gemaakt uit verschillende delen van het rund. Dit zorgt voor een lekkere vet/vleesverhouding.
Rundergehakt van grasgevoerde runderen
Dit product is gemaakt van het heerlijke vlees van Angus, Hooglander en Limousin runderen. Het vlees van deze rassen wordt wereldwijd geroemd vanwege de smaak en is favoriet bij vele chefs.
Het vlees van onze dieren is qua dooradering minder vet dan het vlees van met krachtvoer gemeste soortgenoten. Maar het is zeker zo lekker, dankzij het gevarieerde voedsel dat ze zelf bijeen grazen in de Nederlandse natuurgebieden. Bovendien heeft het vlees een lager cholesterol gehalte dan andere soorten rundvlees.
Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
Rijping van het vlees
Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor u in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat het vlees taai wordt.
Extra interessant om te weten: Onze runderen worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten.
Uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs. Smaak is top
Heerlijk.
Prijs-kwaliteit vind ik nergens beter.
Heel goed kwaliteit gehakt
Puur vlees!
Na ontdooien komt er heel weinig water vrij