Rundergehakt
zonder toevoegingen, met een heerlijke volle vleessmaak.
Rundergehakt van 100% grasgevoerde runderen uit natuurgebieden in Nederland. Zonder toevoegingen, met een heerlijke volle vleessmaak. Het gehakt wordt gemaakt uit verschillende delen van het rund. Dit zorgt voor een lekkere vet/vleesverhouding.
Ons gehakt is een gezonde keuze:
- Onze dieren grazen op onbemeste en onbespoten natuur landschappen;
- Het natuurvlees is afkomstig van pure rassen en niet genetisch gemanipuleerd;
- Wij gebruiken geen antibiotica;
- Wij gebruiken geen groeihormonen;
- Ons vlees bevat geen e-nummers of kleurzout;
- Grasgevoerd natuurvlees is rijk aan vitamine A & E en gezonde Omega-3 vetzuren.
Meer over de herkomst van het vlees
Wij zijn transparant over de herkomst van vlees of andere producten die u bij ons kunt bestellen. Dit heerlijke rundergehakt is afkomstig uit verschillende delen van onze Black Angus, Schotse Hooglander of Limousin runderen. Deze delen worden met elkaar vermengd en gemalen tot gehakt.
Onze runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes, geleid door een dominante stier. En er zijn, net als in het wild, ook kuddes die alleen uit stieren bestaan.
Dankzij het gevarieerde voedsel dat ze zelf bijeen grazen, is het vlees van onze dieren qua dooradering minder vet dan het vlees van soortgenoten die met krachtvoer zijn bijgemest. Maar het is zeker zo lekker! Bovendien heeft het vlees een lager cholesterolgehalte dan andere soorten rundvlees. Ons vlees is met recht natuurvlees te noemen. Geen wonder als u ziet in welke natuurgebieden zij grazen. Gewoon op Nederlandse bodem.
Vlees online bestellen
Het rundergehakt van Zorg & Natuur wordt onder strenge normen professioneel gemalen, gekruid en vacuüm verpakt door een gecertificeerd bedrijf. Hierna worden ze razendsnel ingevroren. Dit komt de smaak en kwaliteit van het vlees ten goede. Hierom krijgt u uw vleesbestelling dan ook diepgevroren geleverd middels een speciale foodservice.
Vlees ontdooien
Wilt u het gehakt bereiden? Houdt dan rekening met een ontdooitijd. De beste manier om vlees te ontdooien is in de koelkast. U kunt het vlees op een schaal neerleggen en in alle rust laten ontdooien. Bedenk dat deze manier tijd kost en u wellicht het vlees minimaal een avond van tevoren uit de vriezer moet halen. Met deze methode heeft u wel de mogelijkheid het rundergehakt nog 2-4 dagen in de koelkast te bewaren.
Heeft u wat minder tijd? Kies er dan voor uw gehakt te ontdooien in koud water, in een waterdichte zak. In plusminus 1-2 uur zal het gehakt ontdooien. Dit kan eventueel versneld worden door het water tussendoor te verversen. Het is verstandig om het vlees hierna direct te bereiden.
Een nog snellere methode, maar zeker niet de beste, is uw vlees te ontdooien in de magnetron. Door gaatjes te prikken in de verpakking en de magnetron op de juiste gewicht stand in te stellen, zal het rundergehakt in enkele minuten ontdooien. Hierna is het erg belangrijk het vlees direct te bereiden. De magnetron heeft het namelijk al op bepaalde plaatsen verwarmd.
rundergehakt zeer rijk, goede smaak zonder vet, gemakkelijk te bereiden en blijft mals
Best meat in the Netherlands !
Heerlijk en fijn vacuüm verpakt!
Altijd goed. We blijven bestellen.
Lekker gehakt, mooie prijs