Actie!
Productcode 103 Categorie: Productsoort ,

Rundergehakt XL (500 gram)

7,68

500 gr. Prijs per kilo 15,36
(30 klantbeoordelingen)

Smakelijk rundergehakt van onze eigen biologische runderen uit natuurgebieden in Nederland. Zonder toevoegingen, met een heerlijke volle vleessmaak die goed past in vele gerechten.

Bent u geïnteresseerd in een grotere hoeveelheid? Wij verkopen ook een pakket rundergehakt van 10 kilo, bestaande uit 20 pakjes van 500 gram. Een kleiner broertje is er ook; de rundergehakt 250 gram.

Beschikbaarheid: Op voorraad

De voordelen van Zorg & Natuur:
  • Ruim 200 biologische en natuurvlees producten
  • Alles uit voorraad, binnen 1 werkdag in huis
  • Duurzaam verpakt en diepgevroren bezorgd
  • Uw bestelling zelf samenstellen of met pakketkorting

Rundergehakt zonder toevoegingen

Smakelijk rundergehakt van eigen biologische runderen uit natuurgebieden in Nederland. Zonder toevoegingen, met een heerlijke volle vleessmaak. Het gehakt wordt gemaakt uit verschillende delen van het rund. Dit zorgt voor een lekkere vet/vleesverhouding.

Rundergehakt van grasgevoerd natuurvlees

Rundergehakt van biologische runderen

Ons gehakt is gemaakt van het heerlijke vlees van Angus, Hooglander en Limousin runderen. Het vlees van deze rassen wordt wereldwijd geroemd vanwege de smaak en is favoriet bij vele chefs.

Het vlees van onze dieren is qua dooradering minder vet dan het vlees van met krachtvoer gemeste soortgenoten. Maar het is zeker zo lekker, dankzij het gevarieerde voedsel dat ze zelf bijeen grazen in de Nederlandse natuurgebieden. Bovendien heeft het vlees een lager cholesterol gehalte dan andere soorten rundvlees.

Al onze runderen zijn bij de SKAL geregistreerd en biologisch gecertificeerd. Geen wonder als u ziet in welke natuurgebieden zij grazen en wat een vrij leven deze dieren hebben. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.

Natuurvlees van de Black Angus, opgegroeid in Nederlandse natuurgebieden

Rijping van het vlees

Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen. Wanneer wij het hebben over het rijpen van vlees, dan bedoelen wij eigenlijk dat ons vlees de tijd krijgt. Tijd om malser te worden en beter op smaak te komen.

In plaats van het vlees direct te versnijden en te verpakken, laten wij het in het been eerst een aantal weken ‘in de wind’ hangen. Dat doen we natuurlijk niet buiten ergens onder een afdakje. Dat gebeurd in speciale koelcellen met luchtcirculatie, bij een gecontroleerde luchtvochtigheid en temperatuur (tussen 0°C en 1°C).

Vervolgens verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor je in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat je vlees taai wordt.

Gewicht 0.500 kg
Voedingswaarde
Rundergehakt rauw per 100 gr
Energie 937/225 kJ/kcal
Vetten 16,5 gram
waarvan verzadigde vetzuren 7,0 gram
waarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren 7,3 gram
waarvan meervoudig onverzadigde vetzuren 0,4 gram
Koolhydraten 0,2 gram
waarvan suikers 0,2 gram
Vezels 0,3 gram
Eiwitten 18,9 gram
Zout 0,011 gram

30 beoordelingen voor Rundergehakt XL (500 gram)

  1. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

    Goede kwaliteit, goede prijs

  2. Sil Poen (geverifieerde eigenaar)

    Heerlijk eerlijk vlees

  3. N Noest (geverifieerde eigenaar)

    Prachtig gehakt! Veel smaak en mals

  4. Irene (geverifieerde eigenaar)

    X

  5. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

    top

Een beoordeling toevoegen

Annuleer

Andere suggesties…

Altijd wat nieuws bij Zorg & Natuur

  • Regelmatig nieuwe producten
  • Leuke aanbiedingen voor onze klanten
  • Seizoensacties en promoties
  • Activiteiten op de zorgboerderij
Vof-Zorg-&-Natuur-logo-140

Op de hoogte blijven? Meld u aan!

*Onze nieuwsbrief verschijnt enkele keren per jaar. U kunt zich op elk moment afmelden.

Scroll naar top