Aktie
Productcode 793 Categorieën , , Productsoort ,

Rundermilt (voor huisdieren)

Oorspronkelijke prijs was: €2,95.Huidige prijs is: €1,99.

200 gr. Prijs per kilo 9,95
(13 klantbeoordelingen)

Rundermilt is vol en krachtig van smaak. Heerlijk om op een traditioneel Siciliaans broodje te serveren met een goede kaas.

Vanwege het ijzergehalte is dit een populair voeding-supplement. Maar waarom zou u supplementen gebruiken als u de voedingsstoffen uit pure voeding kunt halen? Dit orgaanvlees bevat zelfs tot 5x zoveel ijzer als de runderlever.

Beschikbaarheid: Op voorraad

De voordelen van Zorg & Natuur:

 • Ruim 200 (h)eerlijke natuurvlees producten
 • Alles uit voorraad, binnen 1 werkdag in huis
 • Duurzaam verpakt en diepgevroren bezorgd
 • Uw bestelling zelf samenstellen of met pakketkorting

Rundermilt van grasgevoerd rund

Vol en krachtig van smaak. Vanwege het ijzergehalte is dit een populair voeding-supplement. Maar waarom zou U supplementen gebruiken als U het in de gewone voeding kan verwerken? Dit orgaanvlees bevat zelfs tot 5x zoveel ijzer als de runderlever.

Bereidingstip: Maak een traditioneel Siciliaans broodje rundermilt. Kook de milt en bak hem vervolgens licht zodat het vlees heerlijk zacht wordt. Serveer met citroen of ricotta en/of  caciocavallo-kaas.

Rundermilt tussen een broodje

Rundermilt valt onder ons ‘Van Kop tot Staart koken’ concept

Zorg & Natuur pleit graag voor ‘Van kop tot staart koken’ Met ons assortiment ‘vergeten vlees’ willen we u graag kennis laten maken met een aantal ‘vergeten delen’ van het rund.

Waar komt de rundermilt vandaan?

Ons heerlijke vlees is afkomstig van Angus, Hooglander en Limousin runderen. Het vlees van deze runderen wordt wereldwijd geroemd vanwege de smaak en door vele chef koks als favoriet gezien.

Het vlees van onze dieren is qua dooradering minder vet dan het vlees van met krachtvoer gemeste soortgenoten. Maar het is zeker zo lekker, dankzij het gevarieerde voedsel dat ze zelf bijeen grazen in de Nederlandse natuurgebieden. Bovendien heeft het vlees een lager cholesterol gehalte dan andere soorten rundvlees.

Black Angus natuurvlees

Wist u dit over ons grasgevoerd natuurvlees?

 • Onze Angus, Hooglander en Limousin runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
 • Onze runderen grazen in Nederlandse natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten.
 • Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Hierin onderscheiden wij ons van andere aanbieders.
 • Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor u in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat het vlees taai wordt.
 • Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland! Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
Gewicht 0,200 kg
Ingrediënten 100% milt van grasgevoerd rund

13 beoordelingen voor Rundermilt (voor huisdieren)

4,5 Waardering
1-5 van 13 beoordelingen
 1. Kwaliteit

 2. Bijzonder, heel goed vlees, maar ik lust het niet.

 3. Niet mijn ding.

 4. Eigenlijk nog wel lekkerder dan lever. Zacht van smaak en goed om het ijzergehalte te verhogen.

Beoordeling toevoegen
Rundermilt (voor huisdieren) Rundermilt (voor huisdieren)
Waardering*
0/5
* waardering is vereist
Je beoordeling
* Beoordeling is vereist
Naam
* Naam is vereist

Andere suggesties…

Altijd wat nieuws bij Zorg & Natuur

 • Regelmatig nieuwe producten
 • Leuke aanbiedingen voor onze klanten
 • Seizoensacties en promoties
 • Activiteiten op de zorgboerderij
Vof-Zorg-&-Natuur-logo-140
Scroll naar boven