Hacheevlees van de ambachtelijke slager
Hachee is een echt Nederlands stoofgerecht voor de stevige trek. Een mooie hachee maken vergt wat tijd. Maar met onze ambachtelijke slagershachee zet je het voortaan in een handomdraai op tafel. Lekker gecombineerd met wat roerbakgroenten en couscous, rijst of quinoa. Of traditioneel met een paar bloemige aardappels. Eigenlijk met alles wat die heerlijke saus mooi kan opnemen.
Vlees van grasgevoerde runderen
Wij hebben kuddes van Angus, Limousin en Schotse Hooglander runderen. Allemaal zijn ze volledig grasgevoerd. Zij groeien op en grazen in Nederlandse natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad.
Ons vlees is puur natuurvlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten.
De runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan. Om een gezonde balans in deze kuddes te behouden voor de toekomst, slachten wij van tijd tot tijd een rund. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
M’n lievelingsgerecht, heerlijk bereid en gekruid. Ik koop dit kwalitatief goede en gezonde product liever dan zelf hachee te bereiden.