Saucijzen (witte wijn-knoflook) per twee verpakt
Smakelijke verse worst of braadworstjes van niet te grof gemalen varkensvlees. Lekker in de pan, maar ook heel geschikt voor op de barbecue.
De lekkerste saucijsjes verdienen de beste (voor)bereiding
Met deze slimme tips voorkom je dat de saucijsjes openbarsten of dat de vulling er uit kruipt tijdens het bereiden.
- Let er allereerst op dat de worstjes niet te koud zijn, maar minimaal kamertemperatuur hebben voordat je gaat bakken of grillen.
- En de gouden regel is WELLEN.
Leg je verse worstjes zo’n vijf minuten in water dat net gekookt heeft en waar het vuur onder uit is gezet.
Laat de saucijsjes goed uitlekken nadat je ze uit het water hebt gehaald. Ze zijn nu klaar om te bakken of grillen. - Op de barbecue grill je de saucijsjes rondom bruin, waarna je ze op een minder hete plaats laat garen. Deksel erop of afdekken met folie.
- In de pan verwarm je boter met wat olie en braad je de saucijsjes rondom bruin. Vervolgens doe je een scheutje water erbij en laat je de worst met deksel op de pan nog een minuut of 7 garen.
Heerlijk gekruid
Heerlijk,mag iets meer gekruid.
Lekker
Kids fave!
Lekker