Productcode 113 Categorieën , Productsoort ,

Traditionele Saucijzen

3,77

200 gr. Prijs per kilo 18,85
(28 klantbeoordelingen)

Runderworst met gember en koriander. Op ambachtelijke wijze gedraaide verse runderworst.
gewicht: 2 x 100 gram
ingrediënten: 99% grasgevoerd rundvlees, varkensdarm, zout, peper, paprikapoeder, koriander, gember.
allergeen: koriander
zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten.

Beschikbaarheid: Op voorraad

De voordelen van Zorg & Natuur:
  • Ruim 200 biologische en natuurvlees producten
  • Alles uit voorraad, binnen 1 werkdag in huis
  • Duurzaam verpakt en diepgevroren bezorgd
  • Uw bestelling zelf samenstellen of met pakketkorting

Runderworst, op ambachtelijke wijze gedraaid.

Runderworst met gember en koriander. Op ambachtelijke wijze gedraaide verse runderworst.Verfijnd op smaak gebracht met een biologisch kruidenmengsel met o.a. gember en koriander. Een hartverwarmend worstje dat zich prima thuis voelt bij bijvoorbeeld een groentestoof gerecht of een aardappel gratin.

We maken de saucijzen van verschillende delen van de Aberdeen Angus, Schotse Hooglander of Limousin runderen, en zorgen voor een goede vet/vleesverhouding om het sappig te houden. Het vlees is middelfijn gemalen. De saucijzen worden verpakt en verkocht per twee stuks à 100 gr per stuk.

De lekkerste saucijzen verdienen de beste (voor)bereiding

Met deze slimme tips voorkom je dat verse worst openbarst of dat de vulling er uit kruipt tijdens het bereiden.

  • Let er allereerst op dat de worst niet te koud is, maar minimaal kamertemperatuur heeft voordat je gaat bakken of grillen.
  • En de gouden regel is WELLEN.
    Leg je verse worst zo’n vijf minuten in water dat net gekookt heeft en waar het vuur onder uit is gezet.
    Laat de worst goed uitlekken nadat je hem uit het water hebt gehaald. Hij is nu klaar om te bakken of grillen.
  • Op de barbecue grill je de worst rondom bruin, waarna je hem op een minder hete plaats laat garen. Deksel erop of afdekken met folie.
  • In de pan verwarm je boter met wat olie en braad je hem rondom bruin. Vervolgens doe je een scheutje water erbij en laat je de worst met deksel op de pan nog een minuut of 7 garen.

Wist u dit over ons grasgevoerde natuurvlees?

Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor u in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat het vlees taai wordt.

  • Al onze producten zijn van biologische herkomst. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
  • Onze  Angus, Hooglander en Limousin runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
  • Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!

28 beoordelingen voor Traditionele Saucijzen

  1. Tanja de Vries (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    Erg lekker.

  2. Jurgen Depaemelaere (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    😋

  3. J.A. Kroese (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    verschil van mening welke groente hierbij te eten

  4. Helene Oldenburg (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    Prima.

  5. N Noest (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    top

Een beoordeling toevoegen

Annuleer

 

Gewicht 0.200 kg
ingrediënten

99% grasgevoerd rundvlees, varkensdarm, zout, peper, koriander, gember, paprikapoeder

Allergeen

koriander

Voedingswaarde
Rundersaucijs rauw per 100 gr
Energie 937/225 kJ/kcal
Vetten 16,5 gram
waarvan verzadigde vetzuren 7,0 gram
waarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren 7,3 gram
waarvan meervoudig onverzadigde vetzuren 0,4 gram
Koolhydraten 0,2 gram
waarvan suikers 0,2 gram
Vezels 0,3 gram
Eiwitten 18,9 gram
Zout 0,011 gram

28 beoordelingen voor Traditionele Saucijzen

  1. Tanja de Vries (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    Erg lekker.

  2. Jurgen Depaemelaere (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    😋

  3. J.A. Kroese (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    verschil van mening welke groente hierbij te eten

  4. Helene Oldenburg (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    Prima.

  5. N Noest (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    top

Een beoordeling toevoegen

Annuleer

Andere suggesties…

Altijd wat nieuws bij Zorg & Natuur

  • Regelmatig nieuwe producten
  • Leuke aanbiedingen voor onze klanten
  • Seizoensacties en promoties
  • Activiteiten op de zorgboerderij
Vof-Zorg-&-Natuur-logo-140

Op de hoogte blijven? Meld u aan!

*Onze nieuwsbrief verschijnt enkele keren per jaar. U kunt zich op elk moment afmelden.

Scroll naar top