Saucijzenbroodjes
Deze rundvlees saucijzenbroodjes zijn echte allemansvriendjes. Veel mensen zijn dol op deze hartige snack. En voortaan maakt u ze gewoon lekker thuis. Met het lekkerste vlees van onze grasgevoerde runderen zoals u van ons gewend bent!
Deze broodjes met vlees van Angus en Limousin runderen zijn op ambachtelijke wijze gemaakt. Het meeste werk is al voor u gedaan, want in de meeste gevallen leveren wij de broodjes al met een afgebakken korst, zodat ze met transport mooi heel blijven. Volg de onderstaande bereidingstips voor smakelijke broodjes:
Bereidingstips
- Haal de saucijzenbroodjes voor het afbakken uit de vriezer om te ontdooien.
- Bestrijk de bevroren saucijzenbroodjes met eigeel. (optioneel)
- Plaats de broodjes vervolgens in het midden van de voorverwarmde oven op 180 graden en bak ze in ongeveer 20 minuten gaar.
Serveer ze warm….. Smullen!
Ook zo dol op verantwoord snacken? Probeer ook onze worstenbroodjes of de runderknakworstjes zonder nitriet
Vlees van grasgevoerde runderen
Wij hebben kuddes van Angus, Limousin en Schotse Hooglander runderen. Allemaal zijn ze volledig grasgevoerd. Zij groeien op en grazen in Nederlandse natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad.
Ons vlees is puur natuurvlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten.
De runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan. Om een gezonde balans in deze kuddes te behouden voor de toekomst, slachten wij van tijd tot tijd een rund. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
Benieuwd naar actueel nieuws en foto’s van onze zorgboerderij, winkel en dieren? Volg ons op Instagram of Facebook!
Lekker vers
Lekker en goed aangeleverd
Lekker