Ambachtelijke rookworst van scharrelvarken
Deze sappige rookworst is lekker gekruid met biologische kruiden en op traditionele wijze gerookt in de rookkast. De worst is al gaar, je hoeft hem alleen even in heet (maar niet kokend) water op te warmen.
Waar komt het Varkensvlees vandaan?
Het scharrelvlees komt van een vijfsterren varkensboer die Biologisch werkt en zijn dieren bovendien een zo natuurlijk mogelijk leven biedt. Dat houdt in dat de varkens zomer en winter buiten in de grond staan te wroeten, lekker in de wei kunnen luieren en in de modder mogen rollen. En dat er een binnenhok is met vers stro. De zeugen maken zelf nesten in het stro en wanneer de biggen worden geboren dan groeien ze op bij de moeder. Zoals het hoort. Deze biologische scharrelvarkens krijgen genoeg vermaak en hoeven zich nooit te vervelen. Hun grappige krulstaart kunnen ze daarom gewoon behouden. Ze hebben sowieso maar zelden kwaaltjes omdat ze dankzij veel speelruimte en buitenlucht een sterke natuurlijke weerstand opbouwen. Wilt u meer weten over het scharrelvarkensvlees, klik hier.
jw h. (geverifieerde eigenaar) –
Lekkerrrr
P K. (geverifieerde eigenaar) –
De kinderen zijn er dol op!
peggy (geverifieerde eigenaar) –
Super lekker
E Hummel (geverifieerde eigenaar) –
Prima
mw.T. (geverifieerde eigenaar) –
Ja, lekkere worst. Heerlijk gerookt.
Celinde Bijnen (geverifieerde eigenaar) –
HEEEEEEEL lekker
Anja Saly (geverifieerde eigenaar) –
misschien wat erg zout?
mmulderm-1737 –
Nog nooit zo’n lekkere worst gegeten. Heerlijk
Jeanette T. (geverifieerde eigenaar) –
Te peperig
bep (geverifieerde eigenaar) –
Goed van smaak
Phine Berghuijs (geverifieerde eigenaar) –
In een woord: Heerlijk! Gelukkig niet te zwaar gekruid!
W Lamens (geverifieerde eigenaar) –
Ik hou niet zo van grove worst, zou wat mij betreft fijner gemalen mogen worden. De smaak is wel goed wat de kruiden enz. betreft.
TJ Goudriaan (geverifieerde eigenaar) –
goed