Bologne worstje
Ons Saucisse Bologne worstje is een allemansvriendje. Lekker smeuïg en een beetje grof van structuur. Niet te pittig maar ook niet te flauw. Gewoon een verrukkelijk worstje waar ook kinderen van zullen smullen. Erg lekker bij een glas wijn , naast een blokje kaas, maar ook in plakken op de boterham is het pure verwennerij.
Waar komen de worstjes vandaan.
Het scharrelvlees komt van een vijfsterren varkensboer die Biologisch werkt en zijn dieren bovendien een zo natuurlijk mogelijk leven biedt. Dat houdt in dat de varkens zomer en winter buiten in de grond staan te wroeten, lekker in de wei kunnen luieren en in de modder mogen rollen. En dat er een binnenhok is met vers stro. De zeugen maken zelf nesten in het stro en wanneer de biggen worden geboren dan groeien ze op bij de moeder. Zoals het hoort. Deze biologische scharrelvarkens krijgen genoeg vermaak en hoeven zich nooit te vervelen. Hun grappige krulstaart kunnen ze daarom gewoon behouden. Ze hebben sowieso maar zelden kwaaltjes omdat ze dankzij veel speelruimte en buitenlucht een sterke natuurlijke weerstand opbouwen. Wilt u meer weten over het scharrelvarkensvlees, klik hier.
Anoniem (geverifieerde eigenaar) –
Smaakt goed
Janine Versteeg-Agteres (geverifieerde eigenaar) –
Heerlijk