Deel

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

Saucijzen van Scharrelvarken per twee verpakt

(12 klantbeoordelingen)

3,98 incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Saucijzen van Scharrelvarken

Smakelijke verse worst of braadworstjes van niet te grof gemalen varkensvlees, mild gekruid met biologische kruiden. Lekker in de pan, maar ook heel geschikt voor op de barbecue.

Gewicht: Per 2 stuks 210 gram.

De lekkerste saucijzen verdienen de beste (voor)bereiding

Met deze slimme tips voorkom je dat verse worst openbarst of dat de vulling er uit kruipt tijdens het bereiden.

  • Let er allereerst op dat de worst niet te koud is, maar minimaal kamertemperatuur heeft voordat je gaat bakken of grillen.
  • En de gouden regel is WELLEN.
    Leg je verse worst zo’n vijf minuten in water dat net gekookt heeft en waar het vuur onder uit is gezet.
    Laat de worst goed uitlekken nadat je hem uit het water hebt gehaald. Hij is nu klaar om te bakken of grillen.
  • Op de barbecue grill je de worst rondom bruin, waarna je hem op een minder hete plaats laat garen. Deksel erop of afdekken met folie.
  • In de pan verwarm je boter met wat olie en braad je hem rondom bruin. Vervolgens doe je een scheutje water erbij en laat je de worst met deksel op de pan nog een minuut of 7 garen.

Prijs per kg 18,95 Euro

SKU 1212 Categorie: Tags ,
GTIN: 6017434493470
Merk: Zorg en Natuur

Saucijzen van Scharrelvarken

Smakelijke verse worst of braadworstjes van niet te grof gemalen varkensvlees, mild gekruid met biologische kruiden. Lekker in de pan, maar ook heel geschikt voor op de barbecue.

De lekkerste saucijzen verdienen de beste (voor)bereiding

Met deze slimme tips voorkom je dat verse worst openbarst of dat de vulling er uit kruipt tijdens het bereiden.

  • Let er allereerst op dat de worst niet te koud is, maar minimaal kamertemperatuur heeft voordat je gaat bakken of grillen.
  • En de gouden regel is WELLEN.
    Leg je verse worst zo’n vijf minuten in water dat net gekookt heeft en waar het vuur onder uit is gezet.
    Laat de worst goed uitlekken nadat je hem uit het water hebt gehaald. Hij is nu klaar om te bakken of grillen.
  • Op de barbecue grill je de worst rondom bruin, waarna je hem op een minder hete plaats laat garen. Deksel erop of afdekken met folie.
  • In de pan verwarm je boter met wat olie en braad je hem rondom bruin. Vervolgens doe je een scheutje water erbij en laat je de worst met deksel op de pan nog een minuut of 7 garen.

Het scharrelvlees komt van een vijfsterren varkensboer die Biologisch werkt en zijn dieren bovendien een zo natuurlijk mogelijk leven biedt. Dat houdt in dat de varkens zomer en winter buiten in de grond staan te wroeten, lekker in de wei kunnen luieren en in de modder mogen rollen. En dat er een binnenhok is met vers stro. De zeugen maken zelf nesten in het stro en wanneer de biggen worden geboren dan groeien ze op bij de moeder. Zoals het hoort. Deze biologische scharrelvarkens krijgen genoeg vermaak en hoeven zich nooit te vervelen. Hun grappige krulstaart kunnen ze daarom gewoon behouden. Ze hebben sowieso maar zelden kwaaltjes omdat ze dankzij veel speelruimte en buitenlucht een sterke natuurlijke weerstand opbouwen. Wilt u meer weten over het scharrelvarkensvlees, klik hier.

 

 

 

Gewicht0.210 kg

12 beoordelingen voor Saucijzen van Scharrelvarken per twee verpakt

  1. sascha van der starp (geverifieerde eigenaar)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    ik eet liever geen varkensvlees maar als ik het een keertje eet dan goede kwaliteit,ze smaker erg goed

  2. jw h. (geverifieerde eigenaar)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Uitprimastekend

  3. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Prima

  4. Hans E. (geverifieerde eigenaar)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Smaakt prima.

  5. Wies (geverifieerde eigenaar)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Fijne worstjes

  6. J Oedzes (geverifieerde eigenaar)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Goed

  7. Gabi (geverifieerde eigenaar)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Lekker

  8. Gerrit V. (geverifieerde eigenaar)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Smakelijk, niet te vet en niet te zout.

  9. Hans E. (geverifieerde eigenaar)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Op herhaling.

  10. Diederik Septer (geverifieerde eigenaar)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Lekker, prima gekruid

  11. Marianne (geverifieerde eigenaar)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Heerlijk!

  12. Elly van Unnik (geverifieerde eigenaar)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Lekker!!!

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…

Nieuwsbrief

We willen u maandelijks verrassen met aanbiedingen, ontwikkelingen op natuurgebied, onze Zorgboerderij, en informeren over onze grazers!
Scroll naar top