Slavinken van Scharrelvarken
Ouderwets lekkere slavinken van Veluws landvarken. Op traditionele wijze gemaakt van gekruid varkensgehakt gewikkeld in een dun plakje spek.
Waar komt het Varkensvlees vandaan?
Het scharrelvlees komt van een vijfsterren varkensboer die Biologisch werkt en zijn dieren bovendien een zo natuurlijk mogelijk leven biedt. Dat houdt in dat de varkens zomer en winter buiten in de grond staan te wroeten, lekker in de wei kunnen luieren en in de modder mogen rollen. En dat er een binnenhok is met vers stro. De zeugen maken zelf nesten in het stro en wanneer de biggen worden geboren dan groeien ze op bij de moeder. Zoals het hoort. Deze biologische scharrelvarkens krijgen genoeg vermaak en hoeven zich nooit te vervelen. Hun grappige krulstaart kunnen ze daarom gewoon behouden. Ze hebben sowieso maar zelden kwaaltjes omdat ze dankzij veel speelruimte en buitenlucht een sterke natuurlijke weerstand opbouwen. Wilt u meer weten over het scharrelvarkensvlees, klik hier.
Wies B. (geverifieerde eigenaar) –
lekker
Anja Saly (geverifieerde eigenaar) –
mag wel iets kleiner zijn
Hans E. (geverifieerde eigenaar) –
Heerlijk en goed gekruid!
Gabi (geverifieerde eigenaar) –
Nog niet gebruikt.
Carla De Visscher (geverifieerde eigenaar) –
Niet heel bijzonder, mag hoger op smaak gebracht worden
Hans E. (geverifieerde eigenaar) –
Op herhaling.
Marianne (geverifieerde eigenaar) –
Heerlijk!
Elly van Unnik (geverifieerde eigenaar) –
Heerlijk
Ineke O. (geverifieerde eigenaar) –
Lekker
bep (geverifieerde eigenaar) –
Prima worstje
Hans Eckhardt (geverifieerde eigenaar) –
Vaste keus.
Gea K. (geverifieerde eigenaar) –
Lekker mals
bep van riemsdijk (geverifieerde eigenaar) –
Ook smaakvol
C. Choufoer – v.d.Ven (geverifieerde eigenaar) –
lekker