Deel

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

Witte wijn knoflook saucijzen per twee verpakt

(2 klantbeoordelingen)

4,19 incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Witte wijn knoflook saucijzen per twee verpakt

Smakelijke verse worst of braadworstjes van niet te grof gemalen varkensvlees. Lekker in de pan, maar ook heel geschikt voor op de barbecue.

Gewicht: Per 2 stuks 215 gram.
Ingrediënten: varkensvlees, rundvlees, rozemarijn, tijm, knoflook, witte wijn, zout, peper, gember, koriander
Allergeen: koriander

De lekkerste saucijzen verdienen de beste (voor)bereiding

Met deze slimme tips voorkom je dat verse worst openbarst of dat de vulling er uit kruipt tijdens het bereiden.

  • Let er allereerst op dat de worst niet te koud is, maar minimaal kamertemperatuur heeft voordat je gaat bakken of grillen.
  • En de gouden regel is WELLEN.
    Leg je verse worst zo’n vijf minuten in water dat net gekookt heeft en waar het vuur onder uit is gezet.
    Laat de worst goed uitlekken nadat je hem uit het water hebt gehaald. Hij is nu klaar om te bakken of grillen.
  • Op de barbecue grill je de worst rondom bruin, waarna je hem op een minder hete plaats laat garen. Deksel erop of afdekken met folie.
  • In de pan verwarm je boter met wat olie en braad je hem rondom bruin. Vervolgens doe je een scheutje water erbij en laat je de worst met deksel op de pan nog een minuut of 7 garen.

Per 2 stuks 215 gram.

ingrediënten: varkensvlees, rundvlees, rozemarijn, tijm, knoflook, witte wijn, zout, peper, gember, koriander
allergeen: koriander

Prijs per kg 19,95

SKU 1221 Categorie: Tags ,
GTIN: 6017436917905
Merk: Zorg en Natuur

Witte wijn knoflook saucijzen per twee verpakt

Smakelijke verse worst of braadworstjes van niet te grof gemalen varkensvlees. Lekker in de pan, maar ook heel geschikt voor op de barbecue.

De lekkerste saucijzen verdienen de beste (voor)bereiding

Met deze slimme tips voorkom je dat verse worst openbarst of dat de vulling er uit kruipt tijdens het bereiden.

  • Let er allereerst op dat de worst niet te koud is, maar minimaal kamertemperatuur heeft voordat je gaat bakken of grillen.
  • En de gouden regel is WELLEN.
    Leg je verse worst zo’n vijf minuten in water dat net gekookt heeft en waar het vuur onder uit is gezet.
    Laat de worst goed uitlekken nadat je hem uit het water hebt gehaald. Hij is nu klaar om te bakken of grillen.
  • Op de barbecue grill je de worst rondom bruin, waarna je hem op een minder hete plaats laat garen. Deksel erop of afdekken met folie.
  • In de pan verwarm je boter met wat olie en braad je hem rondom bruin. Vervolgens doe je een scheutje water erbij en laat je de worst met deksel op de pan nog een minuut of 7 garen.

 

 

 

Gewicht0.215 kg
ingrediënten

varkensvlees, rundvlees, rozemarijn, tijm, knoflook, witte wijn, zout, peper, gember, koriander

Ingrediëntenvarkensvlees, rundvlees, rozemarijn, tijm, knoflook, witte wijn, zout, peper, gember, koriander

2 beoordelingen voor Witte wijn knoflook saucijzen per twee verpakt

5 sterren
50%
4 sterren
50%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Powered by Customer Reviews plugin
  1. Wies B. (geverifieerde eigenaar)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    lekkere worstjes

  2. Elly van Unnik (geverifieerde eigenaar)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Heerlijk

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…

Nieuwsbrief

We willen u maandelijks verrassen met aanbiedingen, ontwikkelingen op natuurgebied, onze Zorgboerderij, en informeren over onze grazers!
Scroll naar top