Grasgevoerd Natuurvlees van Zorg & Natuur

Deel

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

Varkenstong van scharrelvarken, 300 gram

8,90 incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Varkensstong van Scharrelvarken, 300 gram Deze hele tong heeft even tijd nodig om klaar te maken, maar dan heeft u wel een tongstrelend stukje vlees op uw bord liggen.

Wist u dit over het Veluws Landvarken? Het gevarieerde menu van het scharrelvarken heeft direct effect op de smaak en kwaliteit van het vlees. Het is een gezond en eerlijk natuurproduct van dieren die een mooi vrij leven hebben gehad; puur vlees, zonder kunstmatige toevoegingen.

 

Kiloprijs: € 29,83

Varkenstong van Scharrelvarken

Deze hele tong heeft even tijd nodig om klaar te maken, maar dan heeft u wel een tongstrelend stukje vlees op uw bord liggen. Het internet staat vol met leuke recepten dus er is inspiratie genoeg wanneer u eens wat anders wilt proberen. Wij hebben alvast twee recepten geselecteerd waar u direct trek van krijgt;

  1. Recept van Joel broekaert (culinair journalist van NRC)
  2. Gevonden op NRC.nl

Varkenstong valt onder ons ‘Van Kop tot Staart koken’ concept

Zorg & Natuur pleit graag voor ‘Van kop tot staart koken’ Met ons assortiment ‘vergeten vlees’ willen we u graag kennis laten maken met een aantal ‘vergeten delen’ van het vlees dat wij verkopen.

Wist u dit over het vlees van het scharrelvarken?

Op veler verzoek hebben wij ook varkensvlees in ons assortiment. Het komt van een vijfsterren boer die biologisch werkt en zijn dieren bovendien een zo natuurlijk mogelijk leven biedt. Dat houdt in dat de varkens onbeperkt de mogelijkheid hebben om buiten in de grond te wroeten, in de wei kunnen luieren en in de modder mogen rollen. De smaak en malsheid van het vlees is uitzonderlijk goed, mede dankzij intramusculair vet dat zo typerend is voor het Veluws landvarken. Dat de dieren altijd volop in beweging zijn en geen stress ervaren draagt daar natuurlijk ook voor een belangrijk deel aan bij.

Het gevarieerde menu van het scharrelvarken heeft direct effect op de smaak en kwaliteit van het vlees. Het is een gezond en eerlijk natuurproduct van dieren die een mooi vrij leven hebben gehad; puur vlees, zonder kunstmatige toevoegingen.

Bekijk hier onze andere varkensproducten.

 

Gewicht0.300 kg
Ingrediënten100% Varkensvlees
Voedingswaarde
varkensvlees rauw >10 gr vetper 100 gr
Energie919/221 kJ/kcal
Vetten16,0 gram
waarvan verzadigde vetzuren7,2 gram
waarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren5,1 gram
waarvan meervoudig onverzadigde vetzuren0,6 gram
Koolhydraten0 gram
waarvan suikers0 gram
Vezels0 gram
Eiwitten19,3 gram
Zout0,062 gram

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Varkenstong van scharrelvarken, 300 gram” te beoordelen

Andere suggesties…

Nieuwsbrief

We willen u maandelijks verrassen met aanbiedingen, ontwikkelingen op natuurgebied, onze Zorgboerderij, en informeren over onze grazers!
Wanneer is dit er weer? Helaas zijn wij momenteel door onze voorraad heen. Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer het weer verkrijgbaar is, vul dan hieronder uw e-mail adres in.
Scroll naar top