Grasgevoerd Natuurvlees van Zorg & Natuur

Deel

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

Bouillonpakket, om zelf bouillon en soep te maken. 4,6 kilo

(5 klantbeoordelingen)

54,00 incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Bouillonpakket met vlees van onze biologisch gecertificeerde runderen. Perfect voor het trekken van een ouderwets gezonde bouillon.
Gewicht: Totaal ongeveer 4,65 kg voor 15 liter bouillon.

Wat zit er in het Bouillonpakket?

 • 2x  gehakt a 250 gram
 • 1 soepnetje met vliessnippers van biefstuk, 1000 gram
 • 2x poulet a 250 gram
 • 1x schenkel a 300 gram
 • 1 kg Grove runderbotten in stukken gezaagd
 • 1x soepkip, 1000 gram
 • 350 gram gebraden rundvlees soepballetjes

Klik hier voor een recept van bottenbouillon met veel gelatine, super gezond en een nieuwe trend van New York tot in Amsterdam. Bouillon in plaats van koffie.

Kiloprijs: € 11,62

Bouillonpakket van biologisch gecertificeerd rund.

Goed voor het trekken van ouderwets gezonde bouillon.

Het Bouillonpakket valt onder ons ‘Van Kop tot Staart koken’ concept

van kop tot staart biologisch vlees etenZorg & Natuur pleit graag voor ‘Van kop tot staart koken’ Met ons assortiment ‘vergeten vlees’ willen we u graag kennis laten maken met een aantal ‘vergeten delen’ van het rund.

Klik hier voor een recept van bottenbouillon met veel gelatine, super gezond en een nieuwe trend van New York tot in Amsterdam. Bouillon in plaats van koffie.

ossenstaartsoepGezond en smaakvol vlees uit de natuur

Om een gezonde balans in de kuddes te waarborgen wordt er af en toe geslacht. Wij streven ernaar om alle bruikbare delen te benutten. Er wordt niets weggegooid. Ons rund- en schapenvlees is, dankzij het gevarieerde voedselaanbod in de natuur, heerlijk vol van smaak. Grasgevoerd natuurvlees is een logische keuze wanneer je gezond en verantwoord wilt eten. Het vlees is namelijk rijk aan omega 3 en vitamine A en E. Bovendien bevat het géén e-nummers, kleurzout of andere kunstmatige toevoegingen.

Bekijk ook onze andere natuurlijk vleespakketten.

SKAL* BIO CONTROLE

Onze runderen zijn bij de SKAL geregistreerd onder nummer 102964.

Vind hier ons bio-bedrijf * SKAL is een onafhankelijke organisatie voor het toezicht op de biologische productie in Nederland.

Uw online slager

Uw vlees en vleespakketten wordt thuisbezorgd met de speciale Foodservice van PostNL, waarbij het diepgevroren* vlees in speciale door TNO ontwikkelde koelboxen met vrieselementen gegarandeerd op temperatuur wordt gehouden. Hiermee kunnen we op de best mogelijke manier, met de minste milieu-impact, uw pakket bezorgen.

*Ons natuurvlees wordt conform de strengste normen versneden en verpakt in dieptrek (met vacumeer machine) en razendsnel ingevroren door een EEG gecertificeerd bedrijf. Het vlees behoudt dankzij deze techniek haar kwaliteit en is lang houdbaar.

Waar komt het rundvlees uit het Bouillonpakket vandaan?

Het heerlijke vlees van Angus, Hooglander en Limousin runderen wordt wereldwijd geroemd vanwege de smaak. Het vlees van onze dieren is qua dooradering minder vet dan het vlees van met krachtvoer gemeste soortgenoten. Maar het is zeker zo lekker, dankzij het gevarieerde voedsel dat ze zelf bijeen grazen in de Nederlandse natuurgebieden. Bovendien heeft het vlees een lager cholesterol gehalte dan andere soorten rundvlees. Al onze runderen zijn bij de SKAL geregistreerd en biologisch gecertificeerd. Geen wonder als u ziet in welke natuurgebieden zij grazen en wat een vrij leven deze dieren hebben.

Geroemd vanwege de smaak

Biologisch-rundvlees-van Angus en Hooglander runderen uit-Nederlandse Natuurgebieden.Onze Black Angus, ook wel bekend als de Aberdeen Angus, en de Schotse Hooglanders zijn een zelfredzaam ras. Ze hebben natuurlijke geboortes dankzij het kleine formaat van de kalfjes (dus geen keizersneden zoals bij vleeskoeien) bovendien zijn ze in staat om schaarste en wisselende weersomstandigheden moeiteloos het hoofd te bieden. Dat moet ook wel, want ze leven het hele jaar door gewoon buiten. In natuurlijke sociale kuddes, zoals het hoort.

Wist u dit over ons grasgevoerd Natuurvlees?

Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor u in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat het vlees taai wordt.

 • Al onze producten zijn van biologische herkomst. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
 • Onze  Angus, Hooglander en Limousin runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
 • Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!

 

Gewicht4.65 kg

5 beoordelingen voor Bouillonpakket, om zelf bouillon en soep te maken. 4,6 kilo

5 sterren
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Powered by Customer Reviews plugin
 1. Els K. (geverifieerde eigenaar)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Uitstekende bouillon getrokken, ragout van het vlees gemaakt

 2. Ed Smeets (geverifieerde eigenaar)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  heerlijk ouderwetse bouillon van getrokken

 3. Eleanor Somerset (geverifieerde eigenaar)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Brilliant!

 4. Mi Sun van der Tuin (geverifieerde eigenaar)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Mooi product, onderscheidend en uniek.

 5. Ester Roovers (geverifieerde eigenaar)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Top! snelle levering – netjes verpakt – prima smaak

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…

Nieuwsbrief

We willen u maandelijks verrassen met aanbiedingen, ontwikkelingen op natuurgebied, onze Zorgboerderij, en informeren over onze grazers!
Wanneer is dit er weer? Helaas zijn wij momenteel door onze voorraad heen. Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer het weer verkrijgbaar is, vul dan hieronder uw e-mail adres in.
Scroll naar top