Soepnetje met vliessnippers van biefstuk
Het soepnetje lijkt qua uiterlijk een beetje op een rollade, maar is eigenlijk een bundel met vliessnippers van biefstuk. Het is het restproduct dat overblijft na het uitsnijden van biefstuk. De biefstukken worden van het vlies ontdaan en die vliessnipper doen we in een rollade netje.
Zo samenpakt in een netje trek je er de lekkerste bouillon van. Door deze snippers mee te koken, krijgt de bouillon een smaakboost en komt er nog gelatine vanaf. Klik hier voor het recept van bottenbouillon met veel gelantine.
Soepnetje met vlees van grasgevoerde runderen
Ons heerlijke vlees is afkomstig van Angus, Hooglander en Limousin runderen. Het vlees van deze runderen wordt wereldwijd geroemd vanwege de smaak en door vele chef koks als favoriet gezien.
Het vlees van onze dieren is qua dooradering minder vet dan het vlees van met krachtvoer gemeste soortgenoten. Maar het is zeker zo lekker, dankzij het gevarieerde voedsel dat ze zelf bijeen grazen in de Nederlandse natuurgebieden. Bovendien heeft het vlees een lager cholesterol gehalte dan andere soorten rundvlees.
Wist u dit over ons grasgevoerd natuurvlees?
- Onze Angus, Hooglander en Limousin runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
- Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Hierin onderscheiden wij ons van andere aanbieders.
- Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland! Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
Rijping van het vlees
Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor u in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat het vlees taai wordt.
Extra interessant om te weten: Onze runderen worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten.
Echte aanvulling voor in de bouillon
Samen met de runderbotten een overheerlijke bouillon van gemaakt !
Dit is echt zo lekker
Viel een beetje tegen