Traditioneel BBQ pakket

78,75

2.90kg. Prijs per kilo 27,16
(4 klantbeoordelingen)

Waar denkt u aan bij het woord zomer? Wij denken vooral aan het genieten van de buitenlucht. Lekker in de tuin aan de slag of juist een boekje lezen op het terras. Om vervolgens de dag af te sluiten met een gezellige barbecue. Ons traditionele BBQ pakket is de perfecte hulp hierbij. Een compleet pakket met echte favorieten voor op de BBQ.

 

Inhoud Traditioneel BBQ pakket:

Product Hoeveelheid
Beefburger (rund) 500 gram (circa 5 stuks)
BBQ biefstuk (rund) 500 gram (circa 5 stuks)
Farmers steak (varken) 500 gram (circa 5 stuks)
BBQ worstjes (varken) 500 gram (circa 5 stuks)
BBQ speklapjes (varken) 500 gram (circa 5 stuks)
Kipspies 500 gram (circa 5 stuks)

Gewicht: 2.9 kilo

Beschikbaarheid: Op voorraad

De voordelen van Zorg & Natuur:

 • Ruim 200 (h)eerlijke natuurvlees producten
 • Alles uit voorraad, binnen 1 werkdag in huis
 • Duurzaam verpakt en diepgevroren bezorgd
 • Uw bestelling zelf samenstellen of met pakketkorting

BBQ pakket voor het hele gezin

Wat heb je nodig om een gezellige barbecue te organiseren? Laten we beginnen met vlees. En dan niet zo maar vlees, maar stukken van hoge kwaliteit en een eerlijke, diervriendelijke herkomst. In dit traditionele BBQ pakket vindt u alles om een geslaagd avondje te grillen. Laat u verrassen door de smaken van rund, varken en kip zoals u deze nergens anders kunt kopen!

Vul het pakket aan met bijvoorbeeld stokbrood en smeersels, rijke salades, koude pasta’s of grill lekker wat groentes mee. Met dit pakket kunt u alle kanten nog op. Wilt u ons BBQ pakket wat uitbreiden voor een groter gezelschap? Kijk dan nog eens tussen al ons barbecuevlees.

BBQ pakket met alle klassiekers voor de perfecte basis

BBQ pakket met grasgevoerd rundvlees

Het heerlijke vlees van Angus, Hooglander en Limousin runderen is qua dooradering minder vet dan het vlees van soortgenoten welke met krachtvoer zijn bijgemest. Maar het is zeker zo lekker, dankzij het gevarieerde voedsel dat ze zelf bijeen grazen in de natuur. Onze kuddes zijn volledig grasgevoerd en hierdoor is het vlees echt natuurvlees te noemen.

Hierdoor heeft het vlees een lager cholesterolgehalte dan andere soorten rundvlees. De runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Zo zijn er kuddes van zoogkoeien en kalfjes, geleid door een dominante stier, maar ook zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan. Net als in het wild. Kijk eens op Facebook voor meer mooie shots.

Angus en Hooglander

Scharrelvlees van het Veluws landvarken

Wij werken samen met een vijfsterren varkensboer die zijn varkens een zo natuurlijk mogelijk leven biedt. Dit houdt in dat de varkens onbeperkt de mogelijkheid hebben om buiten in de grond te wroeten, in de wei kunnen luieren en in de modder mogen rollen. En er is altijd een binnenhok met vers stro. Wanneer een zeug moet bevallen staat er een ruime kraamstal tot haar beschikking. Daar maakt ze zelf een nest in het stro, waar ze haar jongen zoogt. De kleine biggen kunnen er naar hartelust spelen, om na het drinken weer dicht tegen moeders aan in slaap te vallen.

Intramusculaire vet

Wij weten zeker dat we met het Scharrelvlees van het Veluws Landvarken, eerlijk en gezond varkensvlees kunnen aanbieden. Ook de smaak en malsheid van het vlees is uitzonderlijk goed, mede dankzij intramusculair vet dat zo typerend is voor het Veluws landvarken. Dat de dieren altijd volop in beweging zijn en geen stress ervaren draagt daar natuurlijk ook voor een belangrijk deel aan bij. Wij hebben nog meer heerlijke varkensvleesproducten, klik hier om ze te bekijken.

Scharrelvarken

Gewicht 2,90 kg

4 beoordelingen voor Traditioneel BBQ pakket

5,0 Waardering
1-4 van 4 beoordelingen
 1. Lekker bbq vlees, bezorging prima

 2. Heerlijk

 3. Super

Beoordeling toevoegen
Traditioneel BBQ pakket Traditioneel BBQ pakket
Waardering*
0/5
* waardering is vereist
Je beoordeling
* Beoordeling is vereist
Naam
* Naam is vereist

Andere suggesties…

Altijd wat nieuws bij Zorg & Natuur

 • Regelmatig nieuwe producten
 • Leuke aanbiedingen voor onze klanten
 • Seizoensacties en promoties
 • Activiteiten op de zorgboerderij
Vof-Zorg-&-Natuur-logo-140
Scroll naar boven