Runderlever is eigenzinnig van smaak en ontzettend gezond. Het zit bomvol ijzer en eiwitten, vitamine A, vitamine B-12, D, E en K2 en sporenelementen als koper, zink en chromium. Bovendien is het heel erg lekker. Gewoon op een rustig vuur gebakken en precies gaar, of verwerkt in zelfgemaakte paté of leverworst.
Runderlever valt onder ons ‘Van Kop tot Staart koken’ concept
Natuurvlees pleit graag voor ‘Van kop tot staart koken’ Met ons assortiment ‘vergeten vlees’ willen we u graag kennis laten maken met een aantal ‘vergeten delen’ van het rund.
Wist u dit over ons Grasgevoerde Natuurvlees?
- Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
- Wij laten het rundvlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt.
- Onze Angus en Hooglander runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
- Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!
Corine (geverifieerde eigenaar) –
Zeer goede kwaliteit en smaak
Colin Dingelstad (geverifieerde eigenaar) –
Smaakt voor geen meter masr de kwaliteit is hoog
Anoniem (geverifieerde eigenaar) –
Goede kwaliteit. Welkome afwisseling op de “normale” stukjes vlees. Erg voedzaam.
Jon (geverifieerde eigenaar) –
Ik houd echt niet van de smaak ondanks de goeie kwaliteit maar ik voel me er wel super door.
nina (geverifieerde eigenaar) –
super lekker!
j.nijenhuis (geverifieerde eigenaar) –
Erg voedzaam en lekker. Goede kwaliteit.
Anoniem (geverifieerde eigenaar) –
zo lekker!!!
jacob Steyn (geverifieerde eigenaar) –
Echt lekker
Sanne (geverifieerde eigenaar) –
De lever is heerlijk van dit bedrijf!
Michiel (geverifieerde eigenaar) –
Iets te taai
Laurent de Haas (geverifieerde eigenaar) –
Een blije afwisseling.
Anita (geverifieerde eigenaar) –
Top
Jacob Steyn (geverifieerde eigenaar) –
En je proeft het verschil!
M. Borghaerts (geverifieerde eigenaar) –
Boterzacht! Aanrader!
Anoniem (geverifieerde eigenaar) –
Sommige stukken zijn meer taai dan anderen
Hans E. (geverifieerde eigenaar) –
Nog niet gehad. Ik had nog knakworsten, die heb ik nu voor het eerst gehad, volgens jullie recept/advies klaargemaakt. Nog nooit zulk lekkere gehad! Klasse.
Tanja (geverifieerde eigenaar) –
de jongeren eten nauwelijks meer lever maar bereid met ui en spek is het heerlijk en heel gezond
M.T. (geverifieerde eigenaar) –
Lever blijft lever maar deze is lekkerder dan ik dacht.
Hans Eckhardt (geverifieerde eigenaar) –
Goed.
paul v. (geverifieerde eigenaar) –
Goed
diederikmasure (geverifieerde eigenaar) –
Erg mooi stuk vlees, en het gezondste dat er is. De smaak was eerst even wennen maar omdat dit vlees van zo’n goeie kwaliteit is, blijf ik het eten.