Werkvlees
Van Kop tot Staart koken
Bereidingstip
. Bekijk hier ons recept gestoofde runderwangen met venkel en tomaat.
Wist u dit over ons Grasgevoerd Natuurvlees?
Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het rundvlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor je in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat je vlees taai wordt.
- Al onze producten zijn van biologische herkomst. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
- Onze Angus en Hooglander runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
- Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!
jantienes n. (geverifieerde eigenaar) –
Was op moment van bestelling niet voorradig. Hiervoor (in overleg) ander vlees gekregen. Dit zit nog in de diepvries.
Kate (geverifieerde eigenaar) –
Family favourite. Cook slow & low overnight
Rob S. (geverifieerde eigenaar) –
Heerlijk mals
M. van Kan (geverifieerde eigenaar) –
Nog niet gegeten
Diny (geverifieerde eigenaar) –
Heerlijk stoofvlees
Jeanette (geverifieerde eigenaar) –
zoals runderwang moet zijn, mooi diep van smaak
Phine Berghuijs (geverifieerde eigenaar) –
Voor het eerst gegeten! Malser dan mals!