Vergeten vleespakket met grasgevoerd vlees van eigen Schotse Hooglanders, Limousin en Aberdeen Angus runderen
Wij laten het vlees uit het Vergeten vleespakket na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor je in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat je vlees taai wordt.
Wist u dit over ons grasgevoerde Natuurvlees?
- Al onze producten uit het pakket zijn van biologische herkomst. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons Natuurlijk Natuurvlees.
- Onze runderen en schapen groeien op in Natuurgebieden in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
- Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheiden wij ons van andere aanbieders.Wij houden de dieren namelijk niet voor de vleesproductie. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!
Bekijk hier ook onze andere Vleespakketten.
Els K. (geverifieerde eigenaar) –
Heb de tong klassiek gekookt en verwerkt , gegeten met zure kappertjes sous fantastisch, rest nog in de vriezer
Celinde Bijnen (geverifieerde eigenaar) –
Nog niet alles van geprobeerd, wat we wel gehad hebben kei lekker.
Frans Adriaanse (geverifieerde eigenaar) –
Voor het eerst een pakket besteld, begonnen met bavet , heel lekker em mals. Daarna rundergehakt gemengd met wildgehakt, fantastisch echte aanrader.
Frans A. (geverifieerde eigenaar) –
Allemaal lekkere stukken vlees , weinig vocht, pure smaak.