Varkensrollade
Deze sappige varkensrollade is echt niet alleen geschikt voor de kerstdagen. In de oven heeft hij wat tijd nodig, maar verder is het weinig werk voor de kok. Een ideaal gerecht voor wanneer je gasten hebt.
Bereiding:
Het vlees is al mild op smaak gebracht met een uitgebalanceerd kruidenmengsel. Je hoeft hem alleen even aan te braden en zo’n 45 minuten te laten garen in de oven (op 175 graden). Vergeet niet de rollade tijdig uit de koelkast te halen; hij moet op moment van bereiding op kamertemperatuur zijn.
Waar komt het varkensvlees vandaan?
Het scharrelvlees komt van een vijfsterren varkensboer die zijn dieren een zo natuurlijk mogelijk leven biedt. Dat houdt in dat de varkens zomer en winter buiten in de grond staan te wroeten, lekker in de wei kunnen luieren en in de modder mogen rollen.
En dat er een binnenhok is met vers stro. De zeugen maken zelf nesten in het stro en wanneer de biggen worden geboren dan groeien ze op bij de moeder. Zoals het hoort. Deze scharrelvarkens krijgen genoeg vermaak en hoeven zich nooit te vervelen.
Hun grappige krulstaart kunnen ze daarom gewoon behouden. Ze hebben sowieso maar zelden kwaaltjes omdat ze dankzij veel speelruimte en buitenlucht een sterke natuurlijke weerstand opbouwen. Wilt u meer weten over het scharrelvarkensvlees, klik hier.
all the meat we get is really good
Precies goed gekruid,kerntemperatuur aanhouden,heerlijk!
Erg veel vet en door het netje klapt het vlees open bij verwijderen misschien is opbinden met touw beter