Deel

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

Wild saucijzen van Veluws hert en zwijn

(7 klantbeoordelingen)

4,29 incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Deze wild saucijzen zijn gemaakt van niet te grof gemalen snippers van wild zwijn en hertenvlees. Het vlees van Veluws wild is donkerder van kleur en rijker van smaak dan ‘gewoon’ vlees. De worstjes zien er daarom donkerder uit dan u gewend bent.

Wij hebben de verhoudingen van hert (mager) en wild zwijn zo afgestemd dat de saucijsjes niet te vet nog te droog zijn. Het resultaat is een geslaagde combinatie van wildsmaken die z’n finishing touch krijgt door een subtiele kruidenmelange.

Ingrediënten: hert en wild zwijn van de Veluwe, zout, peper, foelie, nootmuskaat en koriander, varkensdarm
Allergeen: foelie, nootmuskaat en koriander,

2x 100 gram

21,45 per kilo

SKU 1161 Categorie: Kernwoord
GTIN: 6017443965951
Merk: Zorg en Natuur

Deze wild saucijzen zijn gemaakt van niet te grof gemalen snippers van wild zwijn en hertenvlees. Het vlees van Veluws wild is donkerder van kleur en rijker van smaak dan ‘gewoon’ vlees. De worstjes zien er daarom donkerder uit dan u gewend bent.

Wij hebben de verhoudingen van hert (mager) en wild zwijn zo afgestemd dat de saucijsjes niet te vet nog te droog zijn. Het resultaat is een geslaagde combinatie van wildsmaken die z’n finishing touch krijgt door een subtiele kruidenmelange.

De lekkerste saucijzen verdienen de beste (voor)bereiding

Met deze slimme tips voorkom je dat verse worst openbarst of dat de vulling er uit kruipt tijdens het bereiden.

  • Let er allereerst op dat de worst niet te koud is, maar minimaal kamertemperatuur heeft voordat je gaat bakken of grillen.
  • En de gouden regel is WELLEN.
    Leg je verse worst zo’n vijf minuten in water dat net gekookt heeft en waar het vuur onder uit is gezet.
    Laat de worst goed uitlekken nadat je hem uit het water hebt gehaald. Hij is nu klaar om te bakken of grillen.
  • Op de barbecue grill je de worst rondom bruin, waarna je hem op een minder hete plaats laat garen. Deksel erop of afdekken met folie.
  • In de pan verwarm je boter met wat olie en braad je hem rondom bruin. Vervolgens doe je een scheutje water erbij en laat je de worst met deksel op de pan nog een minuut of 7 garen.
Gewicht0.200 kg
Ingrediënten

hert, wild zwijn, zout, peper, foelie, nootmuskaat, koriander, varkensdarm

Allergeen

foelie, nootmuskaat, koriander

7 beoordelingen voor Wild saucijzen van Veluws hert en zwijn

5 sterren
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Powered by Customer Reviews plugin
  1. Yvonne Peters (geverifieerde eigenaar)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Liggen nog in diepvries

  2. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Lekker vlees

  3. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    De saucijsjes zijn erg lekker, sappig, goed gekruid en niet te grof gemalen

  4. ewj maatkamp (geverifieerde eigenaar)

    Zelden zulke lekkere saucijzen gehad! Dat smaakt naar meer!

  5. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Heerlijk! Helemaal nu ik de tip opvolg: eerst even weken in kokend water.

  6. Anita (geverifieerde eigenaar)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Top

  7. Elly van Unnik (geverifieerde eigenaar)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Lekker

Een beoordeling toevoegen

Nieuwsbrief

We willen u maandelijks verrassen met aanbiedingen, ontwikkelingen op natuurgebied, onze Zorgboerderij, en informeren over onze grazers!
Scroll naar top